Jacek_Qomi Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Griszman no właśnie ja mam coś dużą temperature z tym copperem ale boje sie że bez niego może sie ukruszyć rdzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak miałem coppershima to na moim pentagramie mialem w idle 57C. Griszman no właśnie ja mam coś dużą temperature z tym copperem ale boje sie że bez niego może sie ukruszyć rdzeń.Przepraszam, ale... co to ten coppershim? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Qomi Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Coppershim to taka metalowa nakładka na procka (tylko AMD) co zabezpiecza rdzeń przed ukruszeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...