fllanker Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam mam takie pytanie, bo gdzies jzu keidsy tu na forum czytalem o tym ale jzu nie znalazlem tych informacji mianowicie jak najkorzystniej jest ustawic ta opcje wiem ze to ma zwiazek z pamiecia i wlasnie tego dotyczyl tamten post ale wtedy jeszcze nie mialem 1gb ramu wiec sie tym tak nie interesowalem a teraz mam i chcial bym sie dowiedziec czy mona to ustawic jakos inaczej i wogole moze sa jeszcze jakies opcje ktore warto wlanczyc lub skonfigurowac przy gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 jesli chodzi ci o ta opcje przy bledach, to wylacz calkowicie zrzuty... po co ci one? niepotrzebnie dysk zasmiecaja - do MS ich chyba nie wyslesz, a sam tez za bardzo do ich przegladania tez sie nie palisz... na 1GB mozna by chyba pamiec wirtualna wylaczyc (pliki stronicowania), ale nie wiem, jaki to da skutek.. teoretycznie powinno wszystko chodzic jak burza.. bo przeciez nawet najbardziej rozbudowana gra nie laduje wiecej niz 500MB do pamieci (przynajmniej na razie) a dla windowsa 1GB, to jak dla nas boisko do siatki zamiast lozka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 hehe wylanczyc calkiem zrzut ? nie bedzie zadnych ubocznych efektow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nie bedzie. Sam tak mam i dziala dobrze. Poza tym wylaczone przywracanie systemu, indeksowanie, i jeszcze pare innych rzeczy, ktorych nie umiem z nazyw wymienic. I jakos dziala mi ten XP na tym co w podpisie( nawet sie szybciej uruchamia niz swieze 98 wczesniej ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Sam tak mam i dziala dobrze. Ja tez i zasuwa az milo... jeszcze pare innych rzeczy, ktorych nie umiem z nazyw wymienic. np hibernacje, zdalny rejestr, zdalna pomoc.. calego arta mozna by na ten temat napisac - moze sie kiedys szarpne i napisze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 krytyczny błąd powoduje restart hdd,wystarczy ustawic na zrzut p.jądra i gdy będzie to robił zresetować go.Dla zapewnienia dłuższego życia hdd przynajmniej u mnie tak jest ustawione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...