qwerk Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 czesc mam problem. wczoraj po restarcie systemu wszystkie skroty na pulpicie zamienily sie w dziwne ikonki (takie jak jakis plik ktorego nie zna windows i pyta sie jakim programem ma to otworzyc) nic nie dziala. najlepsze jest to ze wszystkie pliki exe, bat itp - wszystkie startowe programow tez sie zmienily. jak klikam na ktorys to windows sie mnie pyta jakim programem ma to otworzyc ?!?!?!!? prosze o pomoc probowalem przeinstalowac winde ale w polowie instalacji wyskoczyl komunikat "prosze wybrac program ktorym mozna otworzyc plik rundll32" i podkreslam ze nie wchodzi w rachube format partycji z winem bo na niej mam wszystko porszeeee o pomocc dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 skojarzenia wykonywalnych poszly sie pasc.. jest taki program, ktory blokuje exeki wykorzystujac wlasnie mozliwosc zmiany skojarzenia - moglbys go zainstalowac, potem wlaczyc skojrzenia tego programu i wylaczyc - przy wylaczaniu program przywrocilby oryginalne skojarzenia dla Windows... problem jednak w tym.. jak bys go uruchomil..? jedyne wiec, co sie mi nasuwa, to podlaczyc dysk u kumpla, przerzucic dane na inna partycje i 'format c:' albo wczesniej poszukaj, czy nie masz gdzies w windzie kopii rejestru - czasami robi kopie bez naszej wiedzy i to ratuje nam zycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Chyba masz kompa zawirusowanego, albo format albo jakiś anty wir... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezu Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ewentualnie weź odpal kompa z dyskietki startowej i usuń katalog c:windows i zainstaluj system od nowa Powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...