Interloper Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 a dokładniej markowy moduł (256) pamięci DDR 333mhz np Nanya lub Kingston..........w rozsądnej cenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 NO widzisz a ja dawałem posta ze sprzedam DDR 333 NANYA i nikt nie chciał az pogonilem komu innemu za 280zł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Piter lepiej nie pisz za ile bo się normalnie idzie powiesić :) Gdybym wiedział że za 3 stówy to bym odrazu brał a teraz potrzebuję bo sprzedaję wujaszkowi swoje kostki i chcę kupić jakieś nowe dla siebie jak nie znajdę niczego to bedzie stał komp bez ramów :( A moze ktoś wie czy z jakiegoś sklepu wysyłkowego mozna je zassać byle tylko nie z Komputronika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Poszukaj na allegro tam juz pare razy widzialem te pamieci i to NANYA. http://allegro.pl/showitem.php?item=5536331 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...