k2 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Niestety berdzo niewiele wiem o tym sklepie internetownym oprócz tego ze ceny sa nizsze niz w komputroniku. Mam tam zamiar kupic GF4 Ti 4200. Stad moje pytanie, czy to bezpiecznie, czy ktoś cos tam juz kupił? Sugerujac sie o wiele nizsza cena niz w komputroniku zapytałem sie ich czy to wersja box i czy cenna brutto, okazuje sie ze tak. Za to nie dostałem odpowiedzi co do czasu dostepu do pamieci? CZY ROBIA MSI GF4 TI 64 z pamieciami innymi niz 3.6ns, bo nie chciałbym sie naciac na 4.0ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 to żaden nowy gracz, POP Land istnieje we Wrocławiu już "kupę" lat taki fajny mały sklep, coś kiedyś od nich chciałem się dowiedzieć i nawet sensownie gadali jeżeli na 1000% zdecydujesz się u nich coś kupić, mogę dla kolegi z forum ruszyć dupę i osobiście się do nich kopnąć, aby uzyskać informacje organo-leptycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 spoko sklep, kupiłem u nich mojego Solteka i kilka innych rzeczy bo tanio :), aha kupowałem osobiście więc nie wiem jak z internetem u nich jest a co do K2 to jest we Wrocławiu taki sklep komputerowy niedaleko Poplandu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Niestety berdzo niewiele wiem o tym sklepie internetownym oprócz tego ze ceny sa nizsze niz w komputroniku. Mam tam zamiar kupic GF4 Ti 4200. Stad moje pytanie, czy to bezpiecznie, czy ktoś cos tam juz kupił? Sugerujac sie o wiele nizsza cena niz w komputroniku zapytałem sie ich czy to wersja box i czy cenna brutto, okazuje sie ze tak. Za to nie dostałem odpowiedzi co do czasu dostepu do pamieci? CZY ROBIA MSI GF4 TI 64 z pamieciami innymi niz 3.6ns, bo nie chciałbym sie naciac na 4.0ns Hynixy 4ns (w wydaniu Prolinka) sa lepsze od Etrontechow 3.5ns ( w wydaniu Grunwalda :) ). PS MSI rzadzi sam bym chcial ja miec i te 7cd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 no fakt, te pudełka MSI są niesamowite dla mnie są the best, kolorki i te sprawy a po otworzeniu gały robią się jak stare 5 zł, bo tyle dobroci tam jest a po chłodnej analizie wychodzi, ze to wszystko niepotrzebne Fach przecież Ty nie grasz, to czym się tak podniecasz ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Niestety berdzo niewiele wiem o tym sklepie internetownym oprócz tego ze ceny sa nizsze niz w komputroniku. Mam tam zamiar kupic GF4 Ti 4200. Stad moje pytanie, czy to bezpiecznie, czy ktoś cos tam juz kupił? Sugerujac sie o wiele nizsza cena niz w komputroniku zapytałem sie ich czy to wersja box i czy cenna brutto, okazuje sie ze tak. Za to nie dostałem odpowiedzi co do czasu dostepu do pamieci? CZY ROBIA MSI GF4 TI 64 z pamieciami innymi niz 3.6ns, bo nie chciałbym sie naciac na 4.0ns Hynixy 4ns (w wydaniu Prolinka) sa lepsze od Etrontechow 3.5ns ( w wydaniu Grunwalda :) ). PS MSI rzadzi sam bym chcial ja miec i te 7cd :) :?: Ale mi chodzi o MSI [prolink odpada i gainward tez] w komputroniku maja 3,6ns EltronTech Chciałbym wiedzec czy tu tez maja takie, byle nie 4.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 no fakt, te pudełka MSI są niesamowite dla mnie są the best, kolorki i te sprawy a po otworzeniu gały robią się jak stare 5 zł, bo tyle dobroci tam jest a po chłodnej analizie wychodzi, ze to wszystko niepotrzebne Fach przecież Ty nie grasz, to czym się tak podniecasz ?? :lol: Poerm szczeze ze wolał bym wersje OEM bez cd tylko z kablami i starami, ale za nizsza cena. Choć jak bede kedyś sprzedawał a allegro to slogn WERSJA BOX u niektórych budzi wielki entuzjazm [nie wiem dlaczego] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A to pudełko pełne szczęścia juz jutro u mnie w domciu. Wreszcie oryginalne gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Takich informacji o tanich sklepach powinno na FORUM ukazywać się więcej, ceny są szokująco niskie nawet niższe od używanych w Allegro. Modyfikując kompa z Poplandu kupując MOB Procka i Ram (resztę przecież mamy) za psie pieniądze złoży się niezłą maszynę. Moze zaczyna być normalnie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Witam witam, po pierwsze MSI ma pamięci 3,6 ns również marki HYNIX, co czyni je jeszcze lepszymi od pamięci 4 ns tej samej marki używanych przez konkurencję. Po drugie, odpowiadając na Twoje pytanie K2, tak, jest wersja karty MSI z pamięciami Hynixa, ale 4 ns. Wersja karty kodowo nazywa się VTP bodajże, ale nie masz co sie martwić, u nas tej wersji nie ma, wiem bo szukałem a to dlatego, ze właśnie tą wersję chciałem kupić. Wersja VTP różni się od wszystkich innych wersji tym, że posiada 2 wyjścia analogowe, a nie posiada DVI, jaka to jest różnica? Nie trzeba stosować przejściówki przy używaniu dwóch monitorów, a dodatkowo obraz nie traci na jakości. Poza tym, te wersje kart MSI sa wyposażone w dwie bardzo dobre cechy, dla których warto mieć te karty, po pierwsze jest to opcja TWIN BIOS, znana z płyt głównych, kartę można flashować do woli i nic sie nie stanie nawet jak sie źle sflasciach!e. Drugi, jeszcze lepszy bajer, to chip winbond'a służący do monitoringu karty, dzięki któremu za pomocą programu MSI 3D Turbo Experience możemy monitorować temperaturę chipsetu i napięcia na karcie. Chip ten stosuje się powszechnie w laptopach. Pamieci ma 4ns, ale kręci się równie dobrze jak każda karta MSI, (bo w końcu to są Hynixy!) a dodatkowe opcje sprawiają, że ja sam dałbym wiele, żeby ją dorwać, ale niestety nie było jej nigdzie... u nas są tylko 4 wersje kart MSI GF4Ti4200 i więcej nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Sklep Polecam, (co do kart graficznych napewno), ostatnio kupilem wlasnie MSI 4200 64MB, a rok temu kupilem u nich Winfast GF2MX, niestety nie wiem jak u nich serwis pracuje, a moze na szczecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ojoj faktycznie ceny mają niezłe. Moze w koncu skusze sie na Athlonika XP+ :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 zamawiam dzis te piep.... karte. Jak cos bedze nie tak to bede z wami rozmawiał inwidualnie.....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 a i barzdo nie pdoboa mi sie ten kompnikat na main stronie UWAGA WAŻNY KOMUNIKAT OD DNIA 01.10.2002 WSZYSTKIE DYSKI, WSZYSTKICH FIRM POSIADAJĄ ROCZNĄ GWARANCJE !!! JEST TO ZARZĄDZENIE PRODUCENTÓW DYSKÓW TWARDYCH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wszystkich? Podobno jedna miała jeszcze stosować dłuższe gwarancje... szkoda, szkoda... No nic, karte bierz, nie zawiedziesz sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Jak w tym sklepie sie zamawia chyba mailownie co? Bo ten formularz dotyczy chyba tylko zakupu we wrocławiu z odbiorem osobistym, a tak w ogóle to mi zalezy na fakturce vatt http://www.popland.pl/zamowienia/zamowienia.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 To raczej formularz do odbioru w sklepie, w ogole nie wiem czy oni prowadza sprzedaz wysylkowa, chyba jednak musisz zalatwic to mailem, albo przez jakiegos forumowicza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 To raczej formularz do odbioru w sklepie, w ogole nie wiem czy oni prowadza sprzedaz wysylkowa, chyba jednak musisz zalatwic to mailem, albo przez jakiegos forumowicza :D Pytałem napisali "jasne nie ma problemu !!" wiec chyba prowadza sprzedaz wysyłkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...