arturjan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Czym się różni ta wersja płyty od v.3.1.Wim,że ma jedno pci więcej,a czym jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Czy nikt nie wie ?Może jest ktoś na tym forum który takową płytkę posiada oczywiście w ver.1.02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 chyba 3.01 a nie 3.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 masz racje ,a więc czym się one różnią ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasen1 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A masz na płycie mostki do ustawiania mnożnika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No fakt nie mam mostków od mnożnika :(.Zauważyłem jeszce ,że w biosie nie ma funkcji do podnoszenia napięcia o te 5% jak to jest w v3.01 CZy są jeszce jakieś istotne różnice? Czy na forum ma może ktoś z Was tę wersję płytki a jak tak to jak Wam ona się spisuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 jeżeli nie masz odblokowanego mnożnika w procku to daj sobie spokój z ver 3.. ja bym na twoim miejscu wymienił tą płyte na k7s8xe też wersja 1.. ona różni sie tylko że jest na sis748 wyglada identycznie ale za to stabilniejsza i pamieć się lepiej kreci i płyta wytrzymuje wysokie fsb ja mam wersje 3.. k7s8xe i miałem też wersje 1.. na wersji 3... bardzo skacza napiecia na procesorze to nie zabardzo świadczy o stabilności płyty przy wersji 1.. nie było takiej sytuacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 tylko ,że ja pytam o płytkę k7s8x, a nie k7s8xe czy ono jest również stabilniejsza od v3.01? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 skacza napiecia czy odczyty napiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 k7s8xe jest lepsza co wiecej gadać jeżeli zależy ci na wysokim fsb to wybierz k7s8xe umnie leci na 215mhz wiecej nie da rady bo pamieć siada do wersji 1.0 k7S8x i k7s8xe są vmody do płyty do zmiany napiecia pamieci i chipsetu oraz też jest mod do płynnej regulacji napiecia procesora w wersjach 3.. nie ma takiej możliwości już jedyny plus wersji 3... to możliwość zmiany mnożnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Po zmianie płyty z v3.01 na 1.02 zaobserwowałem ,że na te pierwszej gorzej mi się kręci procek. Na v3.02 na napięci 1,75 mój durek 1600 chodził na 2000 stabilnie a na 1.02nawet na napięci 1.8 nie chce chodzić stabilnie wywale prime 95. Czy ktoś miał podobne problemy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 to mozebyc problem taki ze to co ty ustawiasz w biosie to wcale nie jes faktyczne napiecie. jeden model zawyza drugi zawyza i nigdy nic nie wiadomo. chyba zebys mial miernik i wiedzial gdzie go wlozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturjan Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 a czy ta ver płyty 1,02 ma zablokowany mnożnik agp/pci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 skoro jest na tym samym chipsecie siscostam to najprawdopodobniej tak, ale moze akurat cos w biosie zwalili i nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...