Tomek_24 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mam pytanie.Jaki środek jest najlepszy do czyszczenia szyby skanera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mam pytanie.Jaki środek jest najlepszy do czyszczenia szyby skanera? Ja używam płynu do mycia szyb + miękka szmatka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jedynie szmatka mikrofibrowa, taka jak to aparatow. Powod: usunie chyba zazdy brud i nie zotawi rys i "kućków" (kaj to mowi moja sister). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 sa specjalne srodki do czyszczenia takich powierzchni... mam stycznosc z serwisem xerokopiarek cannona i oni uzywaja tam takiej pianki... mozna to nabyc w roznych sklepach "biurowych" co do sciereczki to najlepsze sa takie z mikrowluknami tzn takie jak do okularow w okulistycznych :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 czyli tak jak mowilem mikrofibra... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...