PiQs Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Chodzi o kompa od mojego kumpla. Gdy chce instalowac 98 lub ME, to zaraz po wklepaniu "setup" robi sie czarny ekran i dziekuje, gdy boot'oje z plytki to pozniej tez dochodzi to czegos takiego. Gdy zaczalem instalacje na moim kompie i przepialem dysk po pierwszym uruchomieniu kompa, dalej juz mu idzie bez zarzutow. Sprawdzalem wszystkie czesci, wymieniajac na inne i dalej to samo. Co moze byc przyczyna czegos takiego??? Wszystko poodkrecalem, a pozatym jak juz zainstaluje to wszystko chodzi bez zarzutow. Czy moze to byc wina plyty??? Poprzednio na tej plycie wszystko bylo OK. Athlon XP 1800+, MSI KT7 Pro2, GeForce 4 4200, 256MB Kingston 266, Barracuda IV 60GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Włącz w biosie system default bios i wtedy spróbuj zainstalować. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 witam to wszystko wina tego gf4 terz tak miałem i niewiem co zrobić przełożyć karte na jkąś inną niż gf . narazie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 w biosie juz dawno, an poczatku kombinowalem, nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Było to już wiele razy zamiast setup wpisz setupcor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 witam to wszystko wina tego gf4 terz tak miałem i niewiem co zrobić przełożyć karte na jkąś inną niż gf . narazie pozdrawiam hehehehe.. dobra rada ale chcąc mieć GF4 trzeba by było kupić jeszcze jakąś tanią kartę. Wystarczy wpisać w katalogu win98 polecenie setupcor.exe i po klopocie[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...