Skocz do zawartości
vowthyn

Czy znacie ten sklep??

Rekomendowane odpowiedzi

Internernetowy sklep zoologiczny Zwierzyniec http://sklep.wp.pl/app/vsmp.po?s=5064

Zamówiłem u nich Atmana 30.10 Nie dotarł do tej pory. Dzwoniłem kilkukrotnie, nikt nie odbiera. Napisałem maila, nikt nie odpisał. Chciałem zapytać czy ktoś z was już tam kupował bo nie wiem, czy czekać, czy spokojnie mogę zamówić gdzie indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internernetowy sklep zoologiczny Zwierzyniec http://sklep.wp.pl/app/vsmp.po?s=5064

He, he jezeli zamowles u nich Atmana 305, to napewno go nie dostaniesz tak szybko bo nie maja go na stanie (nie wiem jak inne); maja byc dopiero za 4 tygodnie...

Co do emaili, to odpowiadali mi na kazdego w ciagu 24 godzin . :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

tez zamawiałem atmana (at-305) w tym sklepie i wczoraj dostalem mejla, że tych atmanów chwilowo brak - będą za 3 tygodnie. Pewnie to jest przyczyną opóźnienia. A swoja drogą, to obecnie ciężko jest dostać pompkę atmana i nie wiem dlaczego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to dlaczego? Bo jest to najczęściej kupowana pompka w kraju ;P

Dystrybutor nie przewidział najwyraźniej popytu i się pewnie zastanawia co ci ludzie z tymi pompkami robią. Jak kupowałem swojego 306 jakiś czas temu to też trzeba było chwilę poczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No taa, ale niektórzy nie moga czekać, bo nerwy ich poniosły i wyrzucili wentylatory przez okno. Muszą więc na gwałt zmontować jakieś chłodzenie, najlepiej wodne :P Na razie ratuję sie Aqua Jet-em 650 i muszę przyznac, że póki co pompka daje radę. Nie wiem jak to będzie po zamontowaniu bloku na GPU i chłodnicy, ale dobrej myśli jestem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi