vowthyn Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Internernetowy sklep zoologiczny Zwierzyniec http://sklep.wp.pl/app/vsmp.po?s=5064 Zamówiłem u nich Atmana 30.10 Nie dotarł do tej pory. Dzwoniłem kilkukrotnie, nikt nie odbiera. Napisałem maila, nikt nie odpisał. Chciałem zapytać czy ktoś z was już tam kupował bo nie wiem, czy czekać, czy spokojnie mogę zamówić gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Internernetowy sklep zoologiczny Zwierzyniec http://sklep.wp.pl/app/vsmp.po?s=5064He, he jezeli zamowles u nich Atmana 305, to napewno go nie dostaniesz tak szybko bo nie maja go na stanie (nie wiem jak inne); maja byc dopiero za 4 tygodnie... Co do emaili, to odpowiadali mi na kazdego w ciagu 24 godzin . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam tez zamawiałem atmana (at-305) w tym sklepie i wczoraj dostalem mejla, że tych atmanów chwilowo brak - będą za 3 tygodnie. Pewnie to jest przyczyną opóźnienia. A swoja drogą, to obecnie ciężko jest dostać pompkę atmana i nie wiem dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ja zamawiałem 306 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Jak to dlaczego? Bo jest to najczęściej kupowana pompka w kraju ;P Dystrybutor nie przewidział najwyraźniej popytu i się pewnie zastanawia co ci ludzie z tymi pompkami robią. Jak kupowałem swojego 306 jakiś czas temu to też trzeba było chwilę poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No taa, ale niektórzy nie moga czekać, bo nerwy ich poniosły i wyrzucili wentylatory przez okno. Muszą więc na gwałt zmontować jakieś chłodzenie, najlepiej wodne :P Na razie ratuję sie Aqua Jet-em 650 i muszę przyznac, że póki co pompka daje radę. Nie wiem jak to będzie po zamontowaniu bloku na GPU i chłodnicy, ale dobrej myśli jestem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 No cóż widocznie jestem jakimś wyjątkiem bo olali mnie totalnie. Dłużej czekał nie bede. Brak odpowiedzi na maile. Dodzwonić sie nie ma możliwości (próbowałem o różnych porach). Przy okazji zdecydowałem się jednak na hydora l30 zamiast atmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...