Skocz do zawartości
Abram

AT@ATX (jak to zrobic??)

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow:Tak jak w temacie(chodzi o bude a nie o zasilacz). Szukalem ale nie znalazlem niestety. Jak ktos ma cos na ten temat to prosze o pomoc. No i chyba pytanie ktore powinno byc na początku: "Opłaca się czy lepiej kupić ATX??" Dodam ze BT AT mam za free. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D Spox ja jak bym miał coś takiego dorwać to zaraz okno z boku i lakierowanie własno ręczne pistoletem lakierniczym metalikiem albo akrylem i cacy by była. Nawed mogła by być w 2 kolorach ale jak bym miał to bym sie pobawił, bo nie tylko sie maluje kompy ale motory motorki auta itp hehe :wink: o powiedzcie jak tu fotke walnąć to jakomś zapodam np mojego monitora z Lg jak przemalował łącznie z głośnikami klawą obudową i myszką. :wink: Jak skończe WC to zapodam wszystkie fotosy 8) :lol:

:arrow: fotka monitka własnoręczne dzieło, mic też włąsnoręcznie malowany Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra to teraz moze doradzicie mi jaki kolorek zapodac obudowie, w srodku chcialm pomarańcz a na zewnątrz zastanawiam sie nad srebrnym, czarnym połysk i czarny mat. Moze jakies inne propozycje?? P.S. Moj pokoik wyglada nastepująco, dobierzcie cos do kolorków ścian.Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: Srodek kompa na Blue

:arrow: Przód monita i obudowy kompa na bordowy metalik lub akryl

:arrow: Reszte monita na blac połysk (mat)

:arrow: Reszte obudowy:pół bordo/drugie pól czarny połysk (mat) (pól obudowy czyli od przedniej dolnej krawędzi do tylnej górnej podzielił bym na pól i górną czenść na bordo z przednim panelem a drógie pól na black połysk(mat)

:arrow: myszke tez pól na pól bordo i połysk dobry lak metalik lub akryl i nie zejdzie :wink:

:?: :?: Mi by sie podbało :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dokłądniej bo mój to przed malowaniem był biały!! LG Studioworks 57i!!. A ty masz czarny czy biały czy jak w sensie taki jak ja?? 8)  :wink:

mam bialy :] ale nie dlugo bedzie czarny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obudowa dzis do mnie doszla :banan: naprawde wyglada super jak za te 58zł :D jutro kupie nowe węże, wymienie wode i zapodam foty wszystkiego 8) P.S. myślałem ze bedzie mniej roboty z tym wszystkim a tu prosze na 2 dni sie rozłożyła 8O Pozdrawiam

________________________________________________________________________________

_______

SHIT!!! Rozje***em chlodnice przez przypadek :( musze szukac nowej :( komp jak narazie nie chodzi, boze biednemu zawsze wiatr w oczy ;) teraz musze na szrot skoczyć i jakiegos fiata 125p albo skode(lade) rozbroic :P a moze ktos ma na handel za jakies nieduze pieniadze... ??PRIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

________________________________________________________________________________

__

16 Lis, 2004 19:47

No to poprawil mi sie humorek gdyż :) wybralem się z wujkiem na szrot do wioski niedalego miejsca mojego zamieszkania i poprosilem pana szrotownika :) zeby mi znalazł ngrzewnice najlepiej miedzianą a ze był to szrot samochodów typu Fiat125p, lada 2107 itp. nie było z tym problemu; zaprosil mnie do warsztatu i pokazał cudo ktore mam wlasnie w domu :D nagrzewnica od F125p w stanie idealnym(troche syfu w środku ale to norma), ma moze 2 finy lekko zagięte a reszta wypas. Chlodniczka 200 razy lepsza od mojej poprzedniej od forda :D. Jutro zapodam fotki. Pozdrawiam i polecam kupowanie na szrocie bo to sie naprawde duzo bardziej oplaca (co pewnie wiekszosc juz wie) niz allegro gdzie taka wlasnie nagrzewnica kosztuje 100zł. :)

__

17-11-2004 19:35

Nagrzewnice czyscilem wczoraj do 12 w nocy i ją wyczyściłem :) nie ma w niej syfów tylko teraz kombinowalem z założeniem kroćców ale niestety nie mialem odpowiednich narzędzi i oddalem nagrzewnice znajomemu ojca ktory mi wszystko wykon tak jak na obrazku :)

:arrow: Dołączona grafika

Zdjecie zapozyczone, jutro albo po jutrze jak odbiore gotowy produkt to zapodam real fotki :D

Po założeniu kroćów wyczyszcze nagrzewnice z zewnątrz i ją pomaluje :). O postępach w pracy bede informował.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:roll: Kurcze mi lezy taka nagrzewnica w duzo lepszym stanie malo smigana nie poczebna, a na dodatek mam srodek do czyszczenia jak bym to umył to by była jak nówka jak byś blizej mieszkał to bym ci ją odpalił :wink:

:arrow: Błędy popraawione włąsciwe to tylko ł i l podopisywane ale dlatego ze klawa mi sie zwaliła i L nie działało. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi