Abram Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 :arrow:Tak jak w temacie(chodzi o bude a nie o zasilacz). Szukalem ale nie znalazlem niestety. Jak ktos ma cos na ten temat to prosze o pomoc. No i chyba pytanie ktore powinno byc na początku: "Opłaca się czy lepiej kupić ATX??" Dodam ze BT AT mam za free. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 jak masz za free - to przerabiaj :P wiecej zabawy :D bart z mod-works.com robi AT @ ATX na forum, w projektach - projekt "es" pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 nic skomplikowanego.. odpowiednio wywiercone i nagwintowane otwory pod mobo atx wyciete miejsca na wyjscia z mobo na tylniej sciance budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gall86 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 tez przerobielm at na atx i zajelo mi to jakies 5 minut. szlifierka katowa w lape i tniesz dziure na wyjscia mobo, a sruby mocujace niektore pasowaly, wiec problem nawiercania mialem z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 dokladnie jw, wiec bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 niestety :( informatyk od mojego ojca z pracy jest jakis upośledzony bo przywiózł deskop AT i ch** wielki powiedzial ze mają tylko takie "big towery" :( ale kupilem big towera ATX za 50zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 ladniutki i nawet nie ma jednej blachy tylko osobno boki i top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 :D :D Spox ja jak bym miał coś takiego dorwać to zaraz okno z boku i lakierowanie własno ręczne pistoletem lakierniczym metalikiem albo akrylem i cacy by była. Nawed mogła by być w 2 kolorach ale jak bym miał to bym sie pobawił, bo nie tylko sie maluje kompy ale motory motorki auta itp hehe :wink: o powiedzcie jak tu fotke walnąć to jakomś zapodam np mojego monitora z Lg jak przemalował łącznie z głośnikami klawą obudową i myszką. :wink: Jak skończe WC to zapodam wszystkie fotosy 8) :lol: :arrow: fotka monitka własnoręczne dzieło, mic też włąsnoręcznie malowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 o masz taki sam monit jak ja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A dokłądniej bo mój to przed malowaniem był biały!! LG Studioworks 57i!!. A ty masz czarny czy biały czy jak w sensie taki jak ja?? 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 dobra to teraz moze doradzicie mi jaki kolorek zapodac obudowie, w srodku chcialm pomarańcz a na zewnątrz zastanawiam sie nad srebrnym, czarnym połysk i czarny mat. Moze jakies inne propozycje?? P.S. Moj pokoik wyglada nastepująco, dobierzcie cos do kolorków ścian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 :arrow: Srodek kompa na Blue :arrow: Przód monita i obudowy kompa na bordowy metalik lub akryl :arrow: Reszte monita na blac połysk (mat) :arrow: Reszte obudowy:pół bordo/drugie pól czarny połysk (mat) (pól obudowy czyli od przedniej dolnej krawędzi do tylnej górnej podzielił bym na pól i górną czenść na bordo z przednim panelem a drógie pól na black połysk(mat) :arrow: myszke tez pól na pól bordo i połysk dobry lak metalik lub akryl i nie zejdzie :wink: :?: :?: Mi by sie podbało :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 A dokłądniej bo mój to przed malowaniem był biały!! LG Studioworks 57i!!. A ty masz czarny czy biały czy jak w sensie taki jak ja?? 8) :wink: mam bialy :] ale nie dlugo bedzie czarny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 :D :D Widze ze ci sie chyba spodobał!! mój hehe;) :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Obudowa dzis do mnie doszla :banan: naprawde wyglada super jak za te 58zł :D jutro kupie nowe węże, wymienie wode i zapodam foty wszystkiego 8) P.S. myślałem ze bedzie mniej roboty z tym wszystkim a tu prosze na 2 dni sie rozłożyła 8O Pozdrawiam ________________________________________________________________________________ _______ SHIT!!! Rozje***em chlodnice przez przypadek :( musze szukac nowej :( komp jak narazie nie chodzi, boze biednemu zawsze wiatr w oczy ;) teraz musze na szrot skoczyć i jakiegos fiata 125p albo skode(lade) rozbroic :P a moze ktos ma na handel za jakies nieduze pieniadze... ??PRIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 ________________________________________________________________________________ __ 16 Lis, 2004 19:47 No to poprawil mi sie humorek gdyż :) wybralem się z wujkiem na szrot do wioski niedalego miejsca mojego zamieszkania i poprosilem pana szrotownika :) zeby mi znalazł ngrzewnice najlepiej miedzianą a ze był to szrot samochodów typu Fiat125p, lada 2107 itp. nie było z tym problemu; zaprosil mnie do warsztatu i pokazał cudo ktore mam wlasnie w domu :D nagrzewnica od F125p w stanie idealnym(troche syfu w środku ale to norma), ma moze 2 finy lekko zagięte a reszta wypas. Chlodniczka 200 razy lepsza od mojej poprzedniej od forda :D. Jutro zapodam fotki. Pozdrawiam i polecam kupowanie na szrocie bo to sie naprawde duzo bardziej oplaca (co pewnie wiekszosc juz wie) niz allegro gdzie taka wlasnie nagrzewnica kosztuje 100zł. :) ________________________________________________________________________________ __ 17-11-2004 19:35 Nagrzewnice czyscilem wczoraj do 12 w nocy i ją wyczyściłem :) nie ma w niej syfów tylko teraz kombinowalem z założeniem kroćców ale niestety nie mialem odpowiednich narzędzi i oddalem nagrzewnice znajomemu ojca ktory mi wszystko wykon tak jak na obrazku :) :arrow: Zdjecie zapozyczone, jutro albo po jutrze jak odbiore gotowy produkt to zapodam real fotki :D Po założeniu kroćów wyczyszcze nagrzewnice z zewnątrz i ją pomaluje :). O postępach w pracy bede informował.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 :roll: Kurcze mi lezy taka nagrzewnica w duzo lepszym stanie malo smigana nie poczebna, a na dodatek mam srodek do czyszczenia jak bym to umył to by była jak nówka jak byś blizej mieszkał to bym ci ją odpalił :wink: :arrow: Błędy popraawione włąsciwe to tylko ł i l podopisywane ale dlatego ze klawa mi sie zwaliła i L nie działało. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 ciezko bylo ale jakos sie doczytalem :D popraw posta bo ciezko rozczytac. To nie jest fotka mojej nagrzewnicy tylko jakas zapozyczona a swoją zaprezentuje jutro jak juz bedzie zrobiona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=98087 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...