wilczek Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Skoro P4 ma wbudowaną ochrone termiczną która zmniejszy jego prędkość aby sie nie spalił, to czy jest jakaś szansa aby podczas podkręcania sie spalił np. co sie stanie gdy: -ustawisz zasilające napięcie na maksymalne jakie daje płyta -podkręcisz go o 150% :P - rzucisz o ściane :roll: teoretycznie no może poza ostatnią opcją nic nie powinno sie stać ale jak jest w praktyce. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Skoro P4 ma wbudowaną ochrone termiczną która zmniejszy jego prędkość aby sie nie spalił, to czy jest jakaś szansa aby podczas podkręcania sie spalił np. co sie stanie gdy: -ustawisz zasilające napięcie na maksymalne jakie daje płyta -podkręcisz go o 150% :P - rzucisz o ściane :roll: teoretycznie no może poza ostatnią opcją nic nie powinno sie stać ale jak jest w praktyce. :?: Jezeli nie zrobisz jakiegos moda na plycie co podaje 4V napiecia na niego :) to nie zjarasz go w zyciu. Mozesz podkrecac nawet o 1000% tez sie nie zjara (poprostu nie ruszy). Bez zadnych modow nie ma szans zjarac pentiawe. Moze jakies przebicie na plycie, zasilacz do 380V podlaczyc, nie wiem, nie mam pojecia jak zjarac p4. Heh, powalic go paralizatorem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 hmm czyli taki najlepiej zabezpieczony proc na świecie, nawet przy zakładaniu radiatora nic mu nie zrobisz bo ma tą metalową osłonkę (no chyba że ktoś ją sobie odczepił :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 :idea: A ja się dziwiłem dlaczego p4 nie pali się na tym filmiku gdzie zdejmowali radiatory i mieżyli temperature :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Ostatecznie p4 zawsze może trafić do pieca hutniczega a tam już nic mu nie pomoże :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 albo pod młotek piątke hehehehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 np. co sie stanie gdy: -ustawisz zasilające napięcie na maksymalne jakie daje płyta -podkręcisz go o 150% :P po czymś takim to nawet Athlonowi nic się nie stanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...