shch00r Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Dla tych co nie widzieli: http://www.bit-tech.net/article/146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Uciekaj.... Temat walkowany n-razy... SZUKAJ !!! EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ta buda wymiata... Ale jakoś ta pierwsza buda o h-l2 bardziej mi sie spodobała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Uciekaj.... Temat walkowany n-razy... SZUKAJ !!! EOT. MURWA TO JEST WERSJA II ! Blackmesa II: Part 1 ::written by::Piloux::dated::8th Nov 2004 LINK DO WORKLOGA - http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=60628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nexer, fakt jest tam dwojka w nazwie, ale imho to dokladnie ta sama buda...? Widzisz jakies roznice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 widział ktos we wrocku taką rdze w szprayu?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Gość jak zwykle cudne rzeczy robi tylko Blackmesa I i II zabardzo sie różnić nie bede tak mi się zdaje. Koleś dodaje pare nowych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 moja dziewczyna wlasnie powiedziala ;] : "Wy tweakowcy to jestescie jacys zboczeni, potraficie sie podniecac tasma, radiatorkiem albo zardzewiala obudowa" ;] ;] ;] kocham ją za to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Touche ;] Hehehe, ladnie nas podsumowala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 heh, no co tu duzo mowic, miodzio, tylko zardzewiale troche :> @MeHow: pozdrow ja od nas :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 moja dziewczyna wlasnie powiedziala ;] : "Wy tweakowcy to jestescie jacys zboczeni, potraficie sie podniecac tasma, radiatorkiem albo zardzewiala obudowa" Dobrze dziewczyna gada. Ma odmnie WIELIEGO + ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 heh, no co tu duzo mowic, miodzio, tylko zardzewiale troche :> Hamerajdem sie pociągnie i bedzie jak nowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ale sie gosciu obudzil, juz dawno dawno temu bylo o tym.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ale sie gosciu obudzil, juz dawno dawno temu bylo o tym....To jest zupełnie nowy mod uczymany w stylu HL2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jezu pierwszy raz widze cos takiego !!! Nie widzialem niestety pierwszej wersji obudowy :/, ale jesli wyglada przynajmniej w polowwie jak ta to ja pier... :D Wypas ! Ja sie tera przymierzam powoli do malego modingu mojej budy, ale jak zobaczylem to "cos" to zrobilem sie malutki :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 stare ;) imo jedynka bla lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Powiem tyle nie podoba mi się i nic tego nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 mod piersza klasa :D :D autor miał kupe pomysłów i roboty a efekt końcowy powała na kolana :!: :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...