Gosu Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam.Mam następujacy problem,chce sobie zrobić drut moda na owej plytce wg tecgo shcmeatu http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html .No i nie pasuje coś,wiem socket jest pod innym kontem,ale nawet jak majtorwałe,m z róznymi ziurkami,to procek nie pasowal;/Ma ktoś moze jakiś shcemat dla ASUS a7v880 ?I czy drucik musi być taki cienki ze ma wejsć nózka procka w dziurke,czy procek ma nie stykac sie z tym drutem?np ów drucik ma byc miedzy przerwami w nóżakch w procku?Wyciagnalem drucik z tefonu,wsadizlem,ale nie wchodizl proc,robilem co sie da i nic;/Pomózce mi jakos plz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ale L12 mod działa tylko na płytkach z NF2, nie wiem czy będzie działał na VIA, jak już chcesz to zrobić to włóż pojedyńczą nitkę z kabla w te dziurki i włóż normalnie proca, jak nie chce wejść to poszukaj cieńszego drucika, żadna w tym filozofia. i chyba oczywiste jest że nóżki proca będą dotykały tego drucika. Jak zrobisz to napisz czy na KT880 daje cokolwiek L12 mod, czy w ogóle działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Działa,działa;)Ale nie mzinia się O/C a jedynie defaultowe wykrywanie FSB od razu idzie na 200.O/C i tak lepsze niz na NF 7(testwoalem,obie plyty,całą noc,co sie da) : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Działa,działa;)Ale nie mzinia się O/C a jedynie defaultowe wykrywanie FSB od razu idzie na 200.O/C i tak lepsze niz na NF 7(testwoalem,obie plyty,całą noc,co sie da) : DDziała,działa;)Ale nie mzinia się O/C a jedynie defaultowe wykrywanie FSB od razu idzie na 200.O/C i tak lepsze niz na NF 7(testwoalem,obie plyty,całą noc,co sie da) : D.Nf 7 bez drut moda,nie dawał w ogole rady,po drut modzie,było troszeczke gorzej niż na a7v880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Może OC lepsze ale możliwości płyty chyba mniejsze względem OC, znając podejście asusa to na proca możesz dać max 1,85V vcore a to trochę mało, sprawdzałes może, porównywałes wydajność pamięci na abicie (NF2) i tym asusie (KT880) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 znając podejście asusa to na proca możesz dać max 1,85V vcore a to trochę mało1,95V po przestawienu zworki "overvoltage". :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...