Skocz do zawartości
Gość Ramzes The Great

Wasze opinie na temat obudowy Mode Com Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

Witam, zamierzam zmienic swojego codegena na obudowe jak w temacie, jakie sa wasze zdanie na jej temat i czy oplaca mi sie zmieniac obecna obudowe, dodam ze bedzie mnie to kosztowało 90 zł, za wszystkie sugestie z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

Tobie sie moze podobac, mi jednak nie za bardzo, liczylem raczej bardziej fachowa odpowiedz :evil: coraz czesciej przekonuje sie ze znacie sie tylko na wiatraczkach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- ciasna - sam kiedys sie przymierzalem do niej wiec wiem

- jak masz zamiar postawic na podlodze a nie na biurku to zapomnij o tej klapce na dole (z portami USB itp) - niewygodnie sie wtedy otwiera i latwo o wypadek (ulamanie) - w tym przypadku zerknij na Prostation Black (ma porty na gorze)

ogolnie buda ok - taka klasa nizsza-srednia ale przesiadka z Codegena to IMO zbedna zabawa (zwlaszcza ze trzeba doplacac) - wolalbym dozbierac troche kasy i brac jakiegos Enlighta (byle nie z serii PA-... tylko tej normalnej EN-...) itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

i wlasnie o to mi chodzilo, wielkie dzieki, ale juz ja kupilem :) chcialem kupic Chiefteca ale szkoda bylo mi kasy az tyle wydac, a 90 zł to jeszcze nie majatek...pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi