Gość Ramzes The Great Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam, zamierzam zmienic swojego codegena na obudowe jak w temacie, jakie sa wasze zdanie na jej temat i czy oplaca mi sie zmieniac obecna obudowe, dodam ze bedzie mnie to kosztowało 90 zł, za wszystkie sugestie z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mi się nie podoba, weź enjoy - ładniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Tobie sie moze podobac, mi jednak nie za bardzo, liczylem raczej bardziej fachowa odpowiedz :evil: coraz czesciej przekonuje sie ze znacie sie tylko na wiatraczkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Weź jak największą obudowę. Wylookaj jeszcze model harry. Sam mam modecoma i nie mam się do czego przyczepić, bardzo fajne obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 - ciasna - sam kiedys sie przymierzalem do niej wiec wiem - jak masz zamiar postawic na podlodze a nie na biurku to zapomnij o tej klapce na dole (z portami USB itp) - niewygodnie sie wtedy otwiera i latwo o wypadek (ulamanie) - w tym przypadku zerknij na Prostation Black (ma porty na gorze) ogolnie buda ok - taka klasa nizsza-srednia ale przesiadka z Codegena to IMO zbedna zabawa (zwlaszcza ze trzeba doplacac) - wolalbym dozbierac troche kasy i brac jakiegos Enlighta (byle nie z serii PA-... tylko tej normalnej EN-...) itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 i wlasnie o to mi chodzilo, wielkie dzieki, ale juz ja kupilem :) chcialem kupic Chiefteca ale szkoda bylo mi kasy az tyle wydac, a 90 zł to jeszcze nie majatek...pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...