marszym Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 witka! mam pytanie: chce kupic semprona 2200+, bios: cheepobios 1.17. czy mam sie spodziewac problemow?? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho3000 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Możesz się generalnie 2 problemów- nie będzie podawać ci nazwy procesora tylko jakies unknown, moze tez nie umiec dobrac FSB i innych parametrow i bedziesz musial ustawic je sam. Nie spotkalem sie z tym konkretnym biosem, wiec nie wiem czy moze sie okazac ze plyta nie b edzie chciala ruszyc - moze wypowie sie ktos inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 lepiej napisz jaką masz mobo (ew. na jakim chipsecie) będzie łatwiej coś powiedzieć ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...