he_avy Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Cze all Wlasnie ukonczylem swoje pierwsze wodne chlodzonko (foty w najblizszym czasie) Wsumie prawie ukonczylem bo brak mi bloku i tu wlasnie pytanko - Gdzie w Krakowie mozna dostac jakies "normalne" bloki wodne (czyt. Crystal C2/C3,Uriel,X3M,Zalman-- CPC jest z typu tych nienormalnych:) A moze ktos ma na zbyciu jakis bloczek? Wsumie najbardziej by mnie interesowal Crystal C3 Z gory dzieki za info Pozdro dla wszystkich wodniakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 W sklepie nie kupisz, a przynajmniej ja sie nie spotkalem Jak cos to ja mam nieuzywanego Uriela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 z tego co mi wiadomo duzo ludzi sie wyzbywa urieli i podobnych ( na rzecz. PX ) zapytaj : PowerByAMD, Thorn, fireblade tyle co pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 chyba faktycznie sie rozgladne za tym PowerX bo zapowiada sie bardzo ciekawie pit202 mam pytanko bo widze ze Ty na nim wlasnie dzialasz Z czego przeszedlas na PowerX'a i jak duzo jest lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 przesiadlem sie z TermalTake SilentBost wiec nie powiem jak jest lepiej on innych WB , ale w por. z AC jest duuuuzoooo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Srokus--a tak ogolnie to ile za tego Uriela chcesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...