Barty Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 takie cudo znalazlem na allegro, ciekawe jak z oc na tej kosci http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34423221 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ch-5 zadna rewelacja , mozna na allegro taniej dostac , chociazby ostatnio zestaw 2x512 hyperx poszedl za ponizej 800zl a tez byl na ch-5 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 hhe to moje:P Może i CH-5 nie są the best bo the best to BH-5/6 ale wkońcu to winbond ....:D 8) U mnie ładnie chodzą na 230 FSB i 2.5-3-3-7 Jak sie pobawię jakimis sensownymi timingami 240 to nie sztuka.... tylko że na moim Spire rock IV cięzko by było pracować ze względu na większa temperaturę a wkońcu to aluminiowe..... Pamiątki sa PC 3700 i raczej ciężko cos bardziej sensownego znaleźć... Ale każdy może mieć swoje zdanie...:-) na pamiątki i tak mam juz prawie kupca.... ale narazie kase zbiera:-) :( pozdro:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...