Shadow51 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jaka najlepsza plytka pod AMD s939 tak do 500 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Abit AV8Pro, MSI K8N Neo2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Dokladnie, jeszcze gigabyte jest calkiem ok, jak nie masz zamiaru krecic, ale drogie gowno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja mam na oku jedną z tych 3 plytek :) Którą polecacie i dlaczego. 1. Asus A8V Deluxe WiFi 2. Abit AV8 3rd Eye 3. Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 glosuje na: 3. Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025 robisz na niej 290 FSB a to chyba calkiem przyzwoity wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 glosuje na: 3. Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025 robisz na niej 290 FSB a to chyba calkiem przyzwoity wynik. Od biedy może być Ja czekam aż DFI wypuści jakiś wypas ... bo na S754 można na DFi zrobić 441FSb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kupowac plyte na 939 i kupowac plyte bez pci-ekspres - czyli wlasciwie nie na nf4 mija sie z celem wg mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja tez mam w planach kupienie plyty głownej na socket 939 jeszcze z AGPx8. Bo nie wiem po co mi jakies PCIE, moze za 2-3 lata kupie plyte z tym złaczem ale teraz to mi sie z celem mija :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Z 3 podanch najlepsza jest MSI.... Osobiscie tez czekam na DFI. Juz ponoc jest w planach i testuja prototyp... PCI-E ok, ale po co ??? Chyba tylko zeby miec sie czym pochwalic z braku laku... Powiedzcie dlaczego wszystkie najmocniejsze karty powychodzily na AGP a nie na PCI-E ?? Ekonomia karze poczkeac.... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 glosuje na: 3. Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025 robisz na niej 290 FSB a to chyba calkiem przyzwoity wynik. No własnie też się przymierzam do AMD64 3000+ s 939 czy duża jest różnica cenowa pomiędzy płytą z AGPx8 a PCI-E ?? i czy są wogóle w polsce dostępne ?? na płytę bede miał 550zł... tylko... więc albo ten MSI albo ASUS A8V Deluxe (pod chisetem VIA K8T800 Pro) co wybrać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 chyba abit najlepszy jest, wszedzie chwala, chociaz ja narazie mam z nim jakies problemy (o ile to jego wina) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 witam, moj kolega ma straszny problem z wyborem płyty głónej pod upatrzonego athlona3000+ s939. Mam pytanie jaki chipset wybrać, bo z wyborem producenta juz bedzie mniejszy problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 chyba abit najlepszy jest, wszedzie chwala, chociaz ja narazie mam z nim jakies problemy (o ile to jego wina) a jakie dokładnie roblemy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 glosuje na: 3. Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025 robisz na niej 290 FSB a to chyba calkiem przyzwoity wynik. Od biedy może być Ja czekam aż DFI wypuści jakiś wypas ... bo na S754 można na DFi zrobić 441FSb ... Hmm a wiesz moze kiedy w planach DFI ma wypuszczenie plyty ?? Tez bym bral DFI jak by byla, ale pytanie bylo odnosnie aktualnych plyt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 chyba abit najlepszy jest, wszedzie chwala, chociaz ja narazie mam z nim jakies problemy (o ile to jego wina) a jakie dokładnie roblemy ?? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=98505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...