Lord Falcon Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nech mi ktos poda adresy teamu Tweak.pl dla: Seti@Home @ Boinc LHC@Home @ Boinc Pirates@Home @ Boinc mile widziane również dla: Predictor@Home @ Boinc Climateprediction.net @ Boinc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam adres teamu seti to http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_displ...hp?teamid=30388 natomiast co do reszty projektów w boincu nie wiem czy takie teamy tweaka istnieją więc jak masz chetnych do liczenia to możesz sam założyć (tak mi się zdaje ) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 To jak nie ma w pozostałych projektach, to może założę grupę Tweak.pl na pozoztsałych, chyba nikt nie bedzie miec nic przeciwko temu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Jasne że nikt nie ma nic przeciwko tylko pamiętaj że jak będziesz zakładał team "musisz podać w każdym projekcie dokładnie tę samą nazwę grupy, ponieważ wydaje mi się, że tylko wtedy teamy w poszczególnych projektach są traktowane jako jeden team." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 spoko, nie wiedziałem, że jest cos takiego jak traktowanie grup jako jednej :) ale czy to ważne, nazwa bedzie taka sama :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...