m4tr1x Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam posiadam radeona 9500 Pro orginal by Ati pamieci infinion 3.0 ns co jeszczemoge dodac ? :P Problem jest taki ze karta sie w zaden sposob nie kreci ! kieyd tylko proboje podkrecic riva tuneram pamiec lub proca komputer sie natychmiast wiesza na 20 s a nastepnie przywracanane sa deflautowe ustawiania ! pomocy ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 troche dziwne ze niemozesz krecic... umnie zajebiscie sie kreci ten radek , tylko ze ja uzywam dirverow OMEGI , oblokowywuja dodatkowe 4 potoki i masz potencjometry od taktowania... Moze twoja karta ma wade fabryczna jakas albo cus btw.. szyne masz 128bit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Też mam sterowniki omegi i karta działa bez problemu z odblokowanymi dodatkowymi 4 potokami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4tr1x Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ale ja mam r9500Pro na standardzie mam 8 potokow 128bit gdzies tu wyczytalem ze zeby takiego radka podkrecic trzeba zmienic bios bo ma zablokowane w biosie prawda to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Może to? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=79733&start=83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4tr1x Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 dzieki pc_max wszystko fajnie mam atiflash flashroma bios do oc ale nie mam dosa ;o mam wina xp da sie w takim przypadku jakos podmienic tego biosa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 dzieki pc_max wszystko fajnie mam atiflash flashroma bios do oc ale nie mam dosa ;o mam wina xp da sie w takim przypadku jakos podmienic tego biosa ???masz masz tylko ci się wydaje że nie masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4tr1x Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 kocurek dobra ide do kumpla co ma winde98 i sobie wszystko ladnie lulturnie zrobie :D jak bym cos popsul po drodze to i tak tu wroce z placzem :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ja flasciach!e pod XP i nie ma problemu ,uruchamiasz kompa z dyskietki systemowej i wszystkie komendy dosowe normalnie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...