.miki Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witajcie, kupilem port BT x-micro 100m. i mam duuzy problem, otoz, po zainstalowaniu - z kompa na telefon zgrywa mi wszystko odwrotnie, jak wybieram w tel. "wyslij przez bt" wywala mi za kazdym razem "blad polaczenia" :((( w czym moze tkwic problem? drivery instalowalem jak w instrukcji, siedze na: XP + SP2 pomozcie prosze, bo juz mi rece opadaja :(( dzieki z gory i pozdrawiam, m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deejay Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witajcie, kupilem port BT x-micto 100m. i mam duuzy problem, otoz, po zainstalowaniu - z kompa na telefon zgrywa mi wszystko odwrotnie, jak wybieram w tel. "wyslij przez bt" wywala mi za kazdym razem "blad polaczenia" :((( w czym moze tkwic problem? drivery instalowalem jak w instrukcji, siedze na: XP + SP2 pomozcie prosze, bo juz mi rece opadaja :(( dzieki z gory i pozdrawiam, m. wejdz w bluetooth i wyszukaj urzadzenie (czyt komp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.miki Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 sory, nie jestem tempy ;) daje 'wyszukaj urzadzenie' i nie moze znalezc kompa daje odwrotnie, na kompie 'dodaj urzadzenie' i jest ok, znajduje telefon po wpisaniu pinu telefon umieszcza kompa w folderze 'moje urzadzenia' ale gdy wchodze w cokolwiek i korzystam z funkcji 'wyslij via BT' -> polaczenie nieudane [ponow probe] i tak w kolko, po reinstalacji xp to samo.. moze cos sie kloci z driverami pochodzacymi z SP2? nie mam pojecia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einwohner Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ja mam to samo napisz czy juz do tego doszedłeś co jest nie tak bo ja dojśc nie mogę!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 z tego co wiem sp2 ma wbudowane wlasne sterowniki bt, polecam je wylaczyc i zainstalowac widcomma (powinny byc na plytce od bt) ale po szczegoly odsylam do google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...