adalbertt Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Czy wie ktoś skąd można ściągnąc spolszczenia do Delphi i C++ ( wersje obojętne ) bardzo bi mi się przydały z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Przeciez tam nie ma nic co wymagałoby wersji polskiej. Do czego Ci to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Jesli chcesz sie zajac programowaniem powazniej niz tylko zaliczenie jednego przedmiotu, ktorego na Twoim kierunku byc nie powinno, to radze podszkolic jednak angielski, bez niego nie da rady. Jelsi natomiast ma to sluzyc tylko do zaliczenia to naucz sie poprostu na pamiec gdzie co jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Że też sam na to nie wpadłem ... Może powinienem wyjaśnić na początku, iż umiejętność programowanie jest mi potrzebna nie na zaliczenie bo przedmiotu w jakikolwiek sposób związany z informatyką nigdy w życiu nie miałem, a dla nazwijmy to "zabawy". A na naukę angielskiego szkoda mi czasu. Zbyt wiele czasu już straciłem na naukę języków, które nigdy mi się nie przydały. Wolę uczyć się czegoś co w jakikolwiek sposób sprawia mi przyjemność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jak chcesz.. ja Ci mowie, ze bez angielskiego latwo nie bedzie, a o polskich wersjach Delphi czy jakiegokolwiek innego srodowiska programowania nie slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 No cóż wypada powiedzieć "Witaj szkoło" i do roboty. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor_soft Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Spróbuj tego: http://cpp.centrumstudenta.net/index.php?in=21 (ja tego nie ściągałem, ale według opisu - kompilator po polsku ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Jak chcesz.. ja Ci mowie, ze bez angielskiego latwo nie bedzie, a o polskich wersjach Delphi czy jakiegokolwiek innego srodowiska programowania nie slyszalem.A ja słyszałem :D Tak wygląda moje delphi7 po tym, gdy kiedyś nie miałem co robic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wiesz.. kazdy moze wziazc edytor zasobów i co nieco pozmieniac :) Ale tak nie spolszczysz calosci, a jedynie menusy i niektore stringi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Spróbuj tego: http://cpp.centrumstudenta.net/index.php?in=21 (ja tego nie ściągałem, ale według opisu - kompilator po polsku ;) ) True truth , Dev-C++ to chyba najlepszy w tej chwili kompilator C++ , szybki , stabilny, zgodny ze standardami i co najważniejsze darmowy, ale powinni poprawić współpracę z plikiem conio.h , bo jest on bardzo uzyteczny, przynajmniej dla mnie :) (dla tych co nie wiedzą Dev-C++ jest pisany w Delphi :D , znaczy edytor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...