Skocz do zawartości
adalbertt

SPOLSZCZENIA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chcesz sie zajac programowaniem powazniej niz tylko zaliczenie jednego przedmiotu, ktorego na Twoim kierunku byc nie powinno, to radze podszkolic jednak angielski, bez niego nie da rady. Jelsi natomiast ma to sluzyc tylko do zaliczenia to naucz sie poprostu na pamiec gdzie co jest..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że też sam na to nie wpadłem ...

Może powinienem wyjaśnić na początku, iż umiejętność programowanie jest mi potrzebna nie na zaliczenie bo przedmiotu w jakikolwiek sposób związany z informatyką nigdy w życiu nie miałem, a dla nazwijmy to "zabawy". A na naukę angielskiego szkoda mi czasu. Zbyt wiele czasu już straciłem na naukę języków, które nigdy mi się nie przydały. Wolę uczyć się czegoś co w jakikolwiek sposób sprawia mi przyjemność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz.. ja Ci mowie, ze bez angielskiego latwo nie bedzie, a o polskich wersjach Delphi czy jakiegokolwiek innego srodowiska programowania nie slyszalem.

A ja słyszałem :D Tak wygląda moje delphi7 po tym, gdy kiedyś nie miałem co robic :lol:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj tego: http://cpp.centrumstudenta.net/index.php?in=21

(ja tego nie ściągałem, ale według opisu - kompilator po polsku ;) )

True truth , Dev-C++ to chyba najlepszy w tej chwili kompilator C++ , szybki , stabilny, zgodny ze standardami i co najważniejsze darmowy, ale powinni poprawić współpracę z plikiem conio.h , bo jest on bardzo uzyteczny, przynajmniej dla mnie :) (dla tych co nie wiedzą Dev-C++ jest pisany w Delphi :D , znaczy edytor)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi