Schmeichel Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Mam problem z VPU RECOVEREM. Gdy jest wlaczony to resetuje graficzna i nie moge zrobic nawet 3dmarka. Gdy go wylaczam komp sie zwiesza. Czytalem w innych tematach zeby wylaczyc fast writtes. Mam zainstalowane stery Omegi, w ktorych w trakcie instalacji jest opcja Fast Writtes OFF. Zaznaczylem to ale nic nie daje. Nie moge tylko znalezc tej opcji w biosie. Pomocy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 do serii 9600 zaleca się włączyć fast writtes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmeichel Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Wlaczylem ale niestety nic to nie dalo... Nie mam pojecia o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...