jagular Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam wszystkich czytających! Szukam jakiegoś programu (albo sposobu) na zmianę wszystkich czcionek występujących w oknach, paskach itd. windy. Coś takiego oczywiście można zrobić samym systemem (jak dobrze pamiętam: właściwości ekranu->wygląd->zawaansowane), ale niestety w ten sposób nie mogę zmienić niektórych czcionek...czy jest inny sposób na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 nie wiem jakich nie możesz.. ale pewnie regedit Ci to ułatwi (utrudni :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagular Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Hehe....rejestrem to się każdy może zasłonić :wink: Nie mogę niestety podać teraz w których konkretnych miejscach nie mogę zmienić.... :cry: Dzięki za odpowiedź PelzaK, ale proszę o bardziej odkrywcze (hehe) odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...