Watcher Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam Interesuje mnie płyta DFI KT600-AL oparta na KT600 :) Płyty firmy DFI na NF2 są the best, a jak jest z tymi na KT :?: Ten model to jedna z tańszych płytek na tym chipie, jak jej wydajność wypada w porównaniu z asusem, msi i abitem czy tez epoxem na KT600. Czy ktoś posiada i moze się podzielić spostrzeżeniami? pozdrawiam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Czy najtańsza to nie wiem. Ja widziałem ją za ponad 250 zł, a za takie pieniądze można już mieć np. takiego asusa jak u mnie w podpisie. Co do płyt na kt 600 to asus a7v600-x i epox 8krai kosztują ok. 220 zł, więc chyba nie ma sensu pchać się w dfi. Chyba, że możesz ją mieć za ~200 zł. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Rzeczywiscie sklepowe ceny tych płyt są niezbyt atrakcyjne. Lepiej juz wyglądają ceny na allegro bo tam mozna je nabyc ponizej 200pln. Czy ktos posiada DFI KT600-AL i wie jak prezętują sie jej mozliwosci o/c?? Szukałem na zagraniczynch serwisach ale tam nie ma zbyt wielu informacji na jej temat ;/ pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) odswiezam temat bo moge miec ta plyte nowa za 170 zl czy ktos mial z nia doczynienia ? a mozde w tej cenie znajde cos ciekawszego? Edytowane 4 Lutego 2005 przez Th0m4S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 naprawde nikt sie nie spotkal z ta plyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Za 10 zł więcej dostaniesz epoxa 8krai, który jest już sprawdzony. Nikt nie spotkał się z tą płytą, bo podaż dfi w naszym kraju jest znikoma, a ten model na kt 600 to już czysta egzotyka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Kup i badz pierwszy. Sadze, ze to bedzie stabilna, tania i nie wyrozniajaca sie mozliwosciami OC platforma. Swoje zdanie opieram na tzw. meskiej intuicji, plyty w rekach nigdy nie mialem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mozesz sie zdziwic bo ja mialem DFI na KT133 i sprzedawca w sklepie (wtedy nie bylem jeszcze za bardzo kumaty w temacie sprzetu) powiedzial mi ze to taki troche lepszy ECS... plytka za to byla bardzo dobra, do dzis ja wspominam, i bardzo dobrze sie na niej krecilo (120x12 duron morgan bez zmiany napiecia, na Asusie A7M266 tylko 115x12) ja bym bral, bo lubie DFI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu_87 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Niewie ktos jak podwyzszyc FSB na tej karcie bo takowa posiadam i mozna ustawic do 166 FSB dalej nie da rady, tzn. da rady tylko za odblokowanie tego jakas zworka odpowiada (podobno). Jak ktos wie cos o DFI KT600-AL to niech sie odezwie najbardziej mi zalezy na tym jak odblokowac to FSB bez tego niemoge O/C mojego procka a podobno tak sie ladnie kreci [ XP 1800+ JIUHB 0322TPMW ] Pomocy :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...