tamerlan Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Powiedzcie mi prosze gdzie moge znależc dodatkowe języki które moge dodac do słownika w Office. Ja uzywam 2000 profesional a potrzebuje słownik jezyka francuskiego. Szukałem tego wszedzie ale moje sokole oko musiało to gdzieś przegapić bo wykluczam mozliwość ze takich rzeczy nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 zobacz na dolny panel okna Worda. Powinieneś mieć napis "Polski", teraz dwuklik i otwiera Ci się okno, z którego możesz wybrać odpowiedni język Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamerlan Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 ale mi nie o to chodzi. W ten sposób dodam tylko francuskie litery na klawiature ja natomiast chce żeby word sprawdzał poprawność pisowni po francusku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 a co tak trudno odpalic Worda, z zakladki pomoc wybrac Microsoft Word - Pomoc i w okienku wyszukiwania wpisac np języki dowiesz sie miedzy innymi ze aby miec mozliwosc sprawdzania pisowni roznych jezykow musisz nabyc - pakiet Microsoft Proofing Tools Kit - i poczytasz o roznych innych bzdetach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamerlan Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 to nie jest trudne i tak zrobiłem. wynik był taki jak napisałeś ale myslałem ze są inne mozliwości rozwiązania mojego problemu. w każdym razie dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ja uzywam XP Prof.... ale o slownikach dodatkowych w zyciu nie slyszalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...