gaz Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 VR-Zone umieściło tabelkę, która wskazuje, które chipsety Intela będą obsługiwać procesory z technologią HyperThreading. Oto ona: 850E Tak (BIOS Update), 845E Tak (BIOS Update) 845PE Tak. Springdale-G/P Tak HyperThreading obsługują wszystkie chipsety z magistralą 533MHz FSB. W tym momencie podobnie jak kilku moich kumpli jestem calkowicie zdezorientowany... w takim razie po co mi nowy chipset skoro stary rowniez bedzie obslugiwal ta nowosc... po co te calkowicie nowe plyty... ze niby oficjalnie?!...... ech jak ten marketing mnie w.kuwia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 wedlug mnie to , te dwa chipsety w pierwszej linijce to beda to obusgiwaly na poziomie programowym , a ten nizej , bedzie juz mial to rozwiazane sprzetowo , to jest moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...