timmon24 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam tak jak w temacie zdecydowałem że pozbede się moich elixirów 512mb 333mhz no i chyba płyty KT 6 delta SR . chce kupić płyte główna oraz porzadne pamięci z góry mówie ze zalezy mi na wysokim kręceniu . 1 mam na mysli ABIT NF 7 ? czy to jest słuszna myśl 2 Czy jest jakaś znacząca różnica w podkręcaniu ABITa nf7 a ABITA NF 7 S ? 3 co do pamięcdi myśle O HYNIXACH D 43 zamierzam kupić 1x512mb 400 mhz Czy to jest dobry zakup co napisalem powyżej czy powinienem coś innego rozmysleć jestem otwarty na wasze sugestie i propozycje o ktore prosze :) aha jeszcze ceny abit nf7 ---270zł / S ----380zł pamięć HYNIXY -----360zł czytałałem na forum podobne tematy o HYNIXACH jaki i tych płytach NF 7 i widze ze są popularne ale mimo to chciałem sie poradzić jeszcze raz bardzo prosze oszybką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 abit nf7 nadaje się do podkręcania ale zastanów się nad dfi lanparty chyba jest jeszcze lepsza do podkrcania od abita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 aha czyli co bys polecił ? a co sądzisz o tych ramach co wymieniłem beda dobre na wysokie oc czy powinienem rozwazyc inna mozliwosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Albo bierz te Hyny... albo poszukać winbondów BH5/6 nie ma lepszych ramów... :twisted: Abit NF7 sprawuje się świetnie w oc jak i DFI... ja bym polecał Abita... jak nie potrzebujesz bajerów... to za 270zł masz płyte super_oc... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Bajerów nie potrzebuje więc nie musze mieć Sound storma .Pozatym mam już karte fire wire do zgrywania z kamerk ina kompa wiec abit nf7 s nie jest mi taki potrzebny Dzięki za rade napewno wezme ABITA NF 7 A co do tych ramów pierwszy raz słysze taką nazwe ? Zrobiłęm sobie tak wykaz ramów : Kingston 400 mhz ----ok 350 zł Hynix 400mhz ----- ok 360 zl Geil 400mhz ----- ok 420 zł (czemu one sa takie drogie moze mają większy poteciał oc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 RAMy do OC za słuszną kwote to: ->Winbond BH5/6 ->Hynix D43 Inne za drogie i z OC też różnie... poszukaj sobie co do winbondów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Już mnie przekonaliście co do zakupu więc bedzie to ten Abit nf7 no i Winbond BH5/6 lub Hynixy A teraz taki jeszcze jendo pytanko moze nie na temat ale tak przy okazji ile według was bym dostał obecnie za 1x512mb333mhz ELIXIR(1 roczna pamięc) i taką płyte KT6delta SR (również rok)-teraz kosztuje 250zł ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 a ja proponuje za cene 340zł DFI infinity według mnie lepsze krecenie jeszcze niz na abitacha to to samo co latparty tylko bez tych dodatkowych dla mnie nie potrzebnych gażdżetów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...