Gość Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Yo Dziś przeglądałem sobie funiaste z dnia 22.10 i zobaczyłem flmik który mnie powalił a mianowicie http://www.funiaste.net/N4SduCxC/pazdziern...SmoczaDraka.wmv i po zobaczeniu tego filmu zapragnąłem mieć takiego smoka do tego celu wydrukowałem sobie to: http://www.funiaste.net/N4SduCxC/pazdziern...2004/dragon.jpg tylko teraz nie chcąc spieprzyć tej wycinanki pytam się was czy ktoś już to robił jeżeli tak to niech opisze krok po kroku co i jak robił aby stworzyć takiego smoczka. Z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 pieklo sorry że nie na temat ale koło mojej byłej szkoły był taki hotelik i tam na oknie stała właśnie głowa faraona, która cały czas jak przechodziłem to patrzyła się na mnie i właśnie cholernie mnie to zainteresowało. No i kiedyś zobaczyłem to w sklepie. Spróbuj zrobić twarz wklęsła do środka i prócz tego wszystko co jest u nas na twarzy wypukłe zrób wklęsłe czyli nos, oczy, itp. Powinno wyjść. Wiem że to nie jest odkrywcze ale tak to działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Fajne :D zara ide drukowac :D UPDATE: Przecie na tym filmiku masz z grubsza pokazane jak to jest zlozone, a 2 ze na tym opbrazku jest opis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kapitalne :!: wydrukowalem na A4 poskladalem i wszystko dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A ja nie mam koloru w mojej plujce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kapitalne :!: wydrukowalem na A4 poskladalem i wszystko dziala :) Super, ja juz wycinam :P tylko zaluje ze na zwyklej kartce wydrukowalem a nie jakiejs sztywniejszej, ale zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A ja nie mam koloru w mojej plujce :(tez nie mam :) czarno bialy tez dziala :lol: (tez na zwyklym papierze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ale co wydrukowaliscie i jak poskadaliscie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 hymm... zgodnie z instrukcja... nie dziala :P pozniej sie temu przyjze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Pewnie wersja demo dlatego nie działa Ü Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja tez nie lapie, zlozylem i nic nie widze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Moglby ktos gdzies wystawic, ten pliczek dragon.jpg, bo cos mi nie idzie sciaganie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kurde ja wlasnie nad tym samym sie dzisiaj glowilem jak to zrobic:D jak wam sie uda to dajcie znac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Tez nic nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 a mi dziala :> juz jakies pare dni temu zrobilem (thx to www.suchar.net :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Moze nasze mozgi nie chca dac sie oszukac tej iluzji, jestesmy debesciaki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 moze Wam to pomoze: jak patrzycie mu (oczywiscie jednym okiem) w oczy to stuknijcie go, poruszcie - u mnie odrazu sie 'przelacza' w ten sposob i zaczyna dzialac :) (bez tego oczywiscie tez mozna zobaczyc jak kreci) http://members.lycos.co.uk/mintaius/smoczek.avi tutaj widac troche. tutaj jpg http://members.lycos.co.uk/mintaius/dragon.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 HA :!: zrobiłem tego FUNIASTEGO SMOKA chodzi poprostu o to aby miał wklęsły pysk i to wszystko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ten sam błąd zrobiłem na poczatku wypukły pysk hehe teraz działa, efekt super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Też wczoraj skleiłem odwrotnie głowe, dzisiaj z rana poprawilem i już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 he he ....złowyzłem tego smoka ....ale w pierwszej chwili jakoś nie widziałęm aby to działało ...ale wpadłem na pomysł aby jedno oko zamknąc i patrzyć na niego drugim i jest normalnie piorunujący efekt taki sam jak na filmie .... Przmknijcie jedno oko ręko a efekt murowany .... :lol: :lol: :lol: "Gołym" okiem jest raczej trudne to zobaczenia, więc jak ktoś ma aparat cyfrowy lub np w komórce to niech sprobuje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 hehe, jak mozna go zle zlozyc :D wszystko opisane. jak sie skupic to na obie patrzalki widac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 postawcie go jak najdalej i najlepiej na tle sciany, jak jest dobrze zrobiony nawet nie trzeba sie wysilac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Cos mi nie chodzi :? niewiem pewnie zle zrobilem :P fotki tego cuda : http://hl2-forum.info/img/1.JPG http://hl2-forum.info/img/2.JPG http://hl2-forum.info/img/3.JPG http://hl2-forum.info/img/4.JPG Prosze o rady :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Cos mi nie chodzi :? niewiem pewnie zle zrobilem :Pno niestety zle, instrukcje czytaj dokladnie :P glowa musi byc wklesla :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Cos mi nie chodzi :? niewiem pewnie zle zrobilem :Pno niestety zle, instrukcje czytaj dokladnie :P glowa musi byc wklesla :!: Poprawilem i jest ok, porusza glową jak trzeba 8O Fajne to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...