Bunio Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam !! Kupilem przed chwila (kurier przywiozl) Procka Northwood 2.4 GHz 800FSB z HT i jest on produkcji Chinskiej :? z ok 32 tygodnia i nie wiem czy dobry zakup zrobilem, bo chodzi mi przede wszytkim o krecenie go ?? :? Nie mam jeszcze plyty i pamieci (na dniach bede mial) i nie moge go bezposrednio sprawdzic dlatego pytam o to Was !! Ma ktos jakies info na temat tego proca i jego overclockingu ?? Dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 po 1 nieregulaminowy tytooł topica po 2 notinafmana czyli wrozek ci u nas brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Było kupić Athlona 64 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Co do overclockingu to trudno o leprzy produkt :D:D:D a tu dowód http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showdata.cfm Zresztą z tego co słyszałem to niepowinno być najmniejszych problemów z uzyskaniem 3Ghz na boxowym coolerze a jak zamontujesz jakiegoż dobrego miedzianego zalmana to możesz prubować nawet i 3.6 atakować. Wszystko też zalerzy od serii :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...