rosomak Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Wie ktoś może coś o respektowaniu gwarancji w naszych serwisach sprzętu zakupionego w UE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 z tego co mi wiadomo to gwarancja jesc na całą UE niezależnie od tego gdzie w Europie sprzęt zakupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 z tego co mi wiadomo to gwarancja jesc na całą UE niezależnie od tego gdzie w Europie sprzęt zakupisz. Dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 No tak ma być :twisted: ale czy jest??? Zalezy mi na opinich ludzi którzy mieli już tę (nie)przyjemność korzystać z niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 teoretycznie tak jest aha...jak ma sie to do kart gwarancyjnych wystawionych przed akcesja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Praktycznie to ja kupowałem Aparat cyfrowy panasonica na wyspach Kanaryjskich i jak się zje.... to w Polsce uznali Gwarancje i było to przed akcesją więc tym bardziej teraz nie powinno być problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...