waldi1963 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Kupiłem Radeona 9550,po wgraniu sterowników nie mogę zmienic ustawienia AGP.Próbowałem różnych opcji,formatowałem dysk-kilka razy,wgrywałem od nowa różne stery-DNA,2590 i inne,cały czas w ustawieniach pokazuje mi AGO-O,riva tuner wogóle nie widzi karty,wgrywałem różne sterowniki AGP płyty głównej(MSI KT4AV) i nic.Mój system to XP.Na innej partycji mam też XP na NTFS- tam jest OK.Proszę pomóżcie,bo mnie trafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a sterowniki do chipsetu wgrałes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 po steronikach grafy,i to było to,przeinstalowałem najpierw stery chipsetu,a dopiero potem karty graficznej i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 po steronikach grafy,i to było to,przeinstalowałem najpierw stery chipsetu,a dopiero potem karty graficznej i jest okpo steronikach grafy,i to było to,przeinstalowałem najpierw stery chipsetu,a dopiero potem karty graficznej i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...