Skocz do zawartości
rollo22

zwalnia grafa 6800gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam taki oto problem ,w benchmarkach i grach zwalnia mi okresowo grafika wsjo sie dlawi i po chwili wraca do normy,,podpiety ups piszczy w trakcie gdy sa uruchomione aplikacje 3d(benchmark ,gry)dajac znak ze wystepuje jakies przeciazenie systemu,gdy grafa zwalnia przestaje piszczec ,i tak w koleczko,mam firmowy zsilacz 400 w,po zmainie na inny zeby wykluczyc zasilke 450 wat ,objawy te same,podpiolem grafe u kumpla na pasciarskim 350 w chodzi wszystko bez zarzutu,,blagam pomozcie bo mnie szlag trafi ,gdzie tkwi problem??????????????????

p4 prescot 3.2 gh

6800gt Galaxy

1024 ram twin mos 400 dual

400 w Be quiet

gigabyte GA-8IPE 1000 Pro 2

:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

config u kumpla podobny jak u mnie tylko plyta gigabajta model nizej, 512 ramu bez duala,procek 3,2 gh,,w tym sek ze podpiolem bez ups u siebie i to samo niestety,ta 450 ktora wpiolem u siebie to jakis merkury nic porzadnego,ale tak jak pisalem u kumpla jest w budzie jakas 350 i wsjo chodzi 3dmarka loppem puscilem u niego 40 razy i bez zarzutu,,zainstaluje jeszcze system na innym hdd i na golo sprawdze,i dam znac,pamieci sprawdzilem sa ok,

:oops:

ale mnie to wkur........ maksymalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi