Mioda Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam Mam pytanie natury technicznej. Moze ktos moglby mi udzielic wskazowek: 1. przy tym klipsie, na srubkach sa takie dwie gumowe podkladki... gdzie one sie maja znalezc? Miedzy klipsem a spodem karty czy miedzy radiatorem a wierzchnia jej strona (maja amortyzowac procesor?) wtedy radiator chyba nie bedzie przylegal do procesora bo zrobi sie zbyt duza szczelina? Z kolei jak beda przy klipsie to i tak sa zbyt niskie aby dotknac karty zanim zrobi to plastikowy klips (wystajaca czesc po srodku klipsa)... sam nie wiem:( 2. srubki nie chca mi sie zmiescic w otwory po koleczkach na karcie. Zgwintowac je (karta nie peknie?) czy troche przyszlifowac okraglym pilniczkiem? Bardzo prosze o porade Jeszcze raz pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 1. Miedzy klipsem a spodem ale ze strony drugiej tam gdzie nie ma nie ma GPU 2. Srubki musza sie zmieścić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mioda Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Aha - wiec obie podkladki (chociaz w sumie to 2x2 - 2 na srubke) zaraz pod klipsem...ok A te otwory... te ktore zostaly po loleczkach naprawde sa za ciasne - mam wiec przekrecic przez nie srubki srubokretem, bo tylko tak to mozna zrobic? Czy karta nie bedzie miala prawa peknac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteq Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Ja miałem ten sam dylemat 3 dni temu podczas montażu tez mialem troche za ciasne otworki ale zaryzykowałem i wkręciłem śrubki, weszły bez problemu tylko na początku troche ciasno miały także mysle ze mozesz bez problemu wkręcać :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...