ae7 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Można znaleść cosik takiego za freeko? http://www.jobpilot.pl/content/service/sza...ny_cv/opis.html ale nie chodzi o szablony cv, ale wogóle. Mam tyle referatów, że brakuje już mi pomysłu, wiec chciałbym jakoś zdobyć nowe :) pomysly na szate graficzną... Chodzi o to aby referat oprócz fajnej treści ładnie wyglądał? Pomożecie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 by referat łądniej wyglądał użyj lepiej power-pointa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ae7 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 by referat łądniej wyglądał użyj lepiej power-pointa ... no jakby to miała być prezentacja to tak. a to 3ba jedynie oddać ;) ale jak wiadomo sama tresc to za malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 fajnie wygladac to referat moze w gimnazjum ;] i to jeszcze trzeba miec nauczycielke jakas niepowazna:O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ae7 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 fajnie wygladac to referat moze w gimnazjum ;] i to jeszcze trzeba miec nauczycielke jakas niepowazna:O to nie chodzi i jakies bajery. Po prostu ma wygladac professional-nie ;) nie chodzi o kolory, to ma byc schludne i bardzo estetyczne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 by referat łądniej wyglądał użyj lepiej power-pointa ... FUUUUU, u mnie ludzie robia prezentacje w ppt, to jest obrzydliwe, nie mozna np. w PDF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...