piotrekcie Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam problem. Chcę sobie nagrać film liczący sobie 760 mg na płytce. Kupiłem w tym celu płytkę 900 mg ale Nero mi jej nie widzi. Myśli że jest to płyta 700 megowa i mi ją wysuwa z powrotem pisząc że nie ma na płycie wystarczającej ilości miejsca. Może trzeba tam coś ustawić? A może CloneCD sobie z tym poradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nic dziwnego, żaden program nie nagra ci ani pół co innego MB :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Już sobie poradziłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 włącz overburning i ustaw na poziomie 85min, po tym powinno działać, aha no i musisz zamknąć dysk. Nagrywarka musi obsługiwać overburning. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Po co się bawić w Mg, lepiej odrazu zapakować trzy kilo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Po co się bawić w Mg, lepiej odrazu zapakować trzy kilo! Mg to troche wiecej niz 3 kg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 u mnie znowu nagrywarka (LG 16x) obsługuje overburn ale gdy próbuję nagrać choć 704 mb to mi wypluwa płytke, doh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 http://www.cdrinfo.pl/ -> OVERBURNING Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...