Binks Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Za diably nie moge sobie przypomniec jak ja to robilem Mam neo podpiete do swojego kompa(jeszcze stara neostrada na rj 45) i teraz potrzebuje podlaczyc router. Juz mialem tak skonfigurowanego kompa, ze neo byla podlaczona do routera i dopiero stamtad do mnie i do innych i wszystko bylo cacy, ale za chiny ludowe nie potrafie sobie przypomniec jak to sie przelanczalo. Co poprzestawiac w systemie? Bo przeciez samo poprzekladanie kabelkow i podlaczenie chyba nie wystarczy Przynajmniej u mnie teraz nie wystarczylo. Przelaczylem, skasowalem polaczenie szerokopasmowe i dópa. Sieci ni ma. Sugestie? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalS Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jak wstawisz router pomiędzy neo a Twojego kompa, to otwórz IE i w pasku adresu wpisz 192.168.1.0 lub 1 i ukarze ci się panel administracyjny administratora routera, tam konfigurujesz router na dane dostępowe do neo i powinno śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binks Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Hehe:) No wlasnie:) Teoria wiem jak wyglada i tak powinno byc. Z tym ze wlasnie w moim przypadku, i dlatego wlasnie powstal ten post, tak nie bylo. Popodlanczalem, w setupie routera skonfigurowalem polaczenie z neo, teoretycznie wiec wszystko powinno byc ok. Jednak nie bylo. Pisze w czasie przeszlym, bo w koncu sie znerwilem i na to i na swoj system i chlopa przeinstalowalem:) Juz byl jego czas...:) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...