mazi24 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam. Ostatnio miałem problem z otwarzaniem filmów. Kiedy chciałem uruchomić jakiś film pojawiał mi się komunikat o błędzie drwtsn32.exe i wszystko się wieszało oraz resetował się exploler. Korzystajać z tego forum wyłączyłem sprawcę moich kłopotów dr. Dr Watsona oraz wyrzuciłem go z rejestru. Filmy zaczeły "chodzić" lecz teraz pojawia się ciekawszy komunikat tj. : Nagłówek: "ActiveMovie Window: explorer.exe-Błąd aplikacji instrukcja spod "0x0277415b" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000000". Pamięć nie może być "writen"." Help, Help :( :?: POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 1. pelno tu takich krzakow na forum juz bylo - wpisz w wyszukiwarce: 0x00 i powinno cos sie napatoczyc 2. zapodaj do wyszukiwarki 'memory' 'written' 3. wejdz na strone MS, wyszukiwarka, szukaj w: Knowladge Base [support] i zapodaj tam numer bledu - tylko wpisz dobry numer, bo ten jakis lewy jest, bo go wyszukiwarka MS nie znajduje - tego z samymi zerami nie sprawdzalem off: luuuudzie, kiedy sie te posty skoncza - niech ten MS wypusci juz tego LH... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 jak wypusci LH... to zaczną sie nowe problemy :lol:.. nie weisz o tym ze kazde rozwiazanie rodzi nowe problemy? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nie weisz o tym ze kazde rozwiazanie rodzi nowe problemy? Owszem, ale mam nadzieje, ze dzialanie LH bedzie wygladac tak: dziala lub nie dziala zadnych bledow 0x, BSODow, NON_PAGED itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...