BLaDDe Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 witam. wczoraj zjarala mi sie plytka Epox 8RDA+ tak poprostu :) bez zadnej przyczyny. nic nie bylo podkrecone, zadnych udziwnien - poprostu padla. mam na nia jeszcze 4 miesiace gwarancji. z tego co widze to 2 kondensatory sa troszke z wierzchu napuchniete. myslicie ze wymienia mi ta plyte? ja przy niej naprawde nic nie grzebalem. a w sumie to nie wiem jak jest z serwisem epoxow ... wiem ze napewno sobie poczekam jesli wysle na garancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 witam. wczoraj zjarala mi sie plytka Epox 8RDA+ tak poprostu :) bez zadnej przyczyny. nic nie bylo podkrecone, zadnych udziwnien - poprostu padla. mam na nia jeszcze 4 miesiace gwarancji. z tego co widze to 2 kondensatory sa troszke z wierzchu napuchniete. myslicie ze wymienia mi ta plyte? ja przy niej naprawde nic nie grzebalem. a w sumie to nie wiem jak jest z serwisem epoxow ... wiem ze napewno sobie poczekam jesli wysle na garancji.lepiej sobie poczekać niż mieć ze 300 w plecy, no chyba że nie przeżyjesz bez komputera 10-14 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 dokladnie popieram!!! czasami sie nawet dluzej czeka jak w przypadku abitow nawet do 1-1,5miecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...