davidian Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34748653 Jestem na kupnie 2X512 i wlasnie znalazlem cos takiego na allegro. Wiem ze sa uzywane ale sprzedajacy daje wieczysta gware i do tego jak widac duzo handluje pamieciami. Czy to bedzie dobry zakup czy tez w tej cenie dostane cos lepszego? Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a no niby dobry zakup, ale ja na twoim miejsu poszukałbym jakichś używanych bh5, tyle, że to też drożyzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Pamięć używana około roku przez mojego szanownego klienta i wymieniona dzisiaj na model ULTRAX. Pamięci oczywiście w 100% sprawne i daje nową gwarancję wieczystą, tak jak na nowe. Polecam bo można kupić najlepsze pamięci po naprawdę dobrej cenie 899PLN! hmm skoro jest gwarancja, w sumie tez sie nad nia zastanawiam, bo jestem na kupnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorieL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=97594 Mozemy troszke ponegocjowac;). Jak cos to gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 jak jest gwarancja to niezły zakup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Kup w jego sklepie internetowym www.mbc.waw.pl. Odpadnie prowizja dla Allegro i będziesz miał jeszcze taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 a no niby dobry zakup, ale ja na twoim miejsu poszukałbym jakichś używanych bh5, tyle, że to też drożyznaJa też jestem na zakupie Duala 2*512. Wiesz może gdzie można zakupić coś na BH-5/6?:?:?:? Daj znaka jak wiesz bo szukam szukam i nic...... Co do ceny zawsze można się ze sprzedawcą dogadać.. dszywala@interia.pl gg 3327594 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 512 na winbondach bh-5 prawdopodobnie ktos ostatnio sprzedawal na forum . cena 900zl za komlet 2x512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 rapra ostatnio miał 2x512 bh5 (oj chyba bh6) za 800zł jak sie nie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...