Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam mam pare pytanek.pierwsze to takie ze chce sobie kupic asrock-a k7s8x i radka 9550 gigabyta albo sapphira.Poza tym mam procka durnia :D 1800 i nie wiem czy na tej plycie sie bendzie krecil.Ostatnie pytanko to to ze mam zasilacz megabaita i nie wiem czy wytrzyma przy radku prosze pomuzcie :cry: duren 1800,512ram ddr,radek 9200se128mb,samsung20Gb neonki i takie tam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Na tej płycie procka podkręcisz, ale wydajnośc po podkręceniu będzie dużo niższa niz na nf2 :) więc lepiej troche dołożyc :) zasilacz przy podkręcaniu może nie wyrobic :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Na tej płycie procka podkręcisz, ale wydajnośc po podkręceniu będzie dużo niższa niz na nf2 :) więc lepiej troche dołożyc :) zasilacz przy podkręcaniu może nie wyrobic :idea: Tak a drugie pytanko jaki jest lepszy radek 9550 a moze jakiejs innej firmy niz wymienilem ale mam budzet tylko do 300zl wiedz drozsze karty nie wchodzą w gre :roll: duren 1800,512ram ddr,radek 9200se128mb,samsung20Gb neonki i takie tam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 co do grafy to poczytaj temat :) jest duży o 9550 :) tam się wszystkiego zapewne dowiesz;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ZMIEN KONIECZNIE TYTUL TOPICA NA REGUALIMNOWY - przycisk EDYTUJ (po prawej stronie) http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=regulamin takze polecam dorzucic troche i wziac NF2.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a bedziesz go pewnie krecil .. co do plyty to nie wiem nie znam jej ale wiem ze za 250zł mozesz miec cos na kt600 a w okolicach 280 jest asus na tk880 no a najlepszym i tak by byl abin na nforsie ..zasilacz megabyte no ok ale ile W ja mam 350 i to co w podpisie ciagnie calkiem spoko a i nie spodziewaj sie ze tego durona przekrecisz na duzo ponad 2 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 albo jestem slepy albo nie widze gdzie jest napis edytuj duren 1800,512ram ddr,radek 9200se128mb,samsung20Gb neonki i takie tam:]albo jestem slepy albo nie widze gdzie jest napis edytuj duren 1800,512ram ddr,radek 9200se128mb,samsung20Gb neonki i takie tam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Zmień swój pierwszy post :D tam będzie temat i go edytuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a bedziesz go pewnie krecil .. co do plyty to nie wiem nie znam jej ale wiem ze za 250zł mozesz miec cos na kt600 a w okolicach 280 jest asus na tk880 no a najlepszym i tak by byl abin na nforsie ..zasilacz megabyte no ok ale ile W ja mam 350 i to co w podpisie ciagnie calkiem spoko a i nie spodziewaj sie ze tego durona przekrecisz na duzo ponad 2 ghz moj zasilacz ma 300w :? dobrze czy zle :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 moze byc taki temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 u gury strony jest profil taki przycisk tam sie dodaje podpis i takie tam ;] zeby go nie wkleiac za kazdym razem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 juz calkiem nic nie rozumiem musze zmienic nazwe uzytkownika czy co??sory ze tak pytam ale pierwszy raz jestem na forum:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 jak mam zmienic to na jaki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 temat juz raczej ok.. przeczytaj dokladnie regulamin: http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=regulamin jak by co, to jest jeszcze forum testowe, na ktorym mozesz sie pobawic, aby zalapac o co w tym calym zamieszaniu biega.. po prostu zaloz sobie tam topic i zobacz, co z nim mozesz zrobic.. http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a ja bym obstawial za gigabyte czemu: lepsze timingi pamieci i marka kosci pamieci hynixy 4ns a przy sapphire mozesz trafic na 5ns :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a bedziesz go pewnie krecil .. co do plyty to nie wiem nie znam jej ale wiem ze za 250zł mozesz miec cos na kt600 a w okolicach 280 jest asus na tk880 no a najlepszym i tak by byl abin na nforsie ..zasilacz megabyte no ok ale ile W ja mam 350 i to co w podpisie ciagnie calkiem spoko a i nie spodziewaj sie ze tego durona przekrecisz na duzo ponad 2 ghz ok ja mam zasilacz 300w i jade na radku 9200se wiedz chyba 9550 wytrzyma :) :?: wiedz lepszy jest sapphire?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 nie wiem czy jest duza roznica poboru mocy z zasilacza pomiedzy radkiem 9200se a 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a bedziesz go pewnie krecil .. co do plyty to nie wiem nie znam jej ale wiem ze za 250zł mozesz miec cos na kt600 a w okolicach 280 jest asus na tk880 no a najlepszym i tak by byl abin na nforsie ..zasilacz megabyte no ok ale ile W ja mam 350 i to co w podpisie ciagnie calkiem spoko a i nie spodziewaj sie ze tego durona przekrecisz na duzo ponad 2 ghz widze ze ty masz radka sapphira powiedz mi jak ci chodza gierki takie jak doom3 lub far cry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a ja bym obstawial za gigabyte czemu: lepsze timingi pamieci i marka kosci pamieci hynixy 4ns a przy sapphire mozesz trafic na 5ns :roll: etam timingi mozna zmienic a jak bedzie chcial krecic gigabyte bedzie musial zakladac wentyl bo na gigabyte nie ma,, a co do pamieci to ja mam 5ns ale to sa pomylone oznaczenia ;] do maniek89 nie pisz kilka postow pod soba bo punkty karne dostaniesz to raz edytuj i dopisuja ... mi to nie przeszkadza ale tak ku przestrodze a co do pytania to far cry gram w 1024@768 na full a doom3 w 800@600 na ful bez cieni i mam srednio okolo 40-60 fps oczywiscie po podkreceniu karty .. zasilacz powinien ci spokojnie wytrzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 radek sapphire lub gigabyte jeden ciul ze wskazaniem na sapphire bo ma wentyl a ja bym obstawial za gigabyte czemu: lepsze timingi pamieci i marka kosci pamieci hynixy 4ns a przy sapphire mozesz trafic na 5ns :roll: etam timingi mozna zmienic a jak bedzie chcial krecic gigabyte bedzie musial zakladac wentyl bo na gigabyte nie ma,, a co do pamieci to ja mam 5ns ale to sa pomylone oznaczenia ;] do maniek89 nie pisz kilka postow pod soba bo punkty karne dostaniesz to raz edytuj i dopisuja ... mi to nie przeszkadza ale tak ku przestrodze ok ale pisalem ze jestem pierwszy raz na forum ktore sam zainiciowalem :? wiedz mozecie mi powiedzec jak sie edytuje itp :roll: a co do pytania to far cry gram w 1024@768 na full a doom3 w 800@600 na ful bez cieni i mam srednio okolo 40-60 fps oczywiscie po podkreceniu karty .. zasilacz powinien ci spokojnie wytrzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 czyli jak mam edytowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a co do pamieci to ja mam 5ns ale to sa pomylone oznaczenia ;]Pomylone powiadasz :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a i jeszcze jedno jak moge sobie pod nazwa uzytkownika doc taki obrazek jak wy macje??np szpak ma shreka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ok juz do tego doszedlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a co do pamieci to ja mam 5ns ale to sa pomylone oznaczenia ;]Pomylone powiadasz :?: :lol: nie sprzeczajcie sie tylko mi pomuzcie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a i jeszcze jedno jak moge sobie pod nazwa uzytkownika doc taki obrazek jak wy macje?? HEJ! JAK BYS ZROBIL TO, CO CI KAZALEM KILKA POSTOW TEMU, TO BYS NIE SYPAL GLUPIMI PYTANIAMI POWTARZAM JESZCZE RAZ: REGULAMIN I RADZE CI PRZECZYTAC CALY ZANIM ZMUSI CIE DO TEGO MODERATOR DORZUCAJAC KILKA PUNKTOW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ok:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 juz przeczytalem calutki regulamin :oops: sory ze tak sie wypytywalem,wracajac do tematu wiem ze jest duza roznica pomiedzy 4ns a 5ns ale sapphire ma wiatrczek a gigabyt nie ma wiedz bende musial go dokupic zanim bende chcial podkrecic ale zato gigabit lepiej sie kreci tak chociaz slyszalem a ja jestem maniakiem podkrecania :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 szpak mam dla ciebie stronke z biosami do twojej karty i jak wszystko zrobic krok po kroku :D http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=221 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...