Monkas Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mam taki problem a mianowicie kiedy sciagam cos o duzej wadze np. ok 1Gb w bitcomecie to jest tak sciaganie mam 12 KB/s a wysylanie 0 KB/s albo sciaganie 0 KB/s a wysylanie 12 KB/s przez to bardzo wolno sciaga pliki. Internet mam podlaczony przez kablowke 96 kbps. Windowsoskim programem nie ma takich problemow. Powiedzcie czemu sie tak dzieje. Konfiguracja programu jest standardowa nic nie grzebalem bo niewiem o co chodzi z tymi seeds i peers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Masz 96 KB/s czy 96 kbps ??? bo podejrzewam ze 96 kbps a wtedy jest wszystko OK !!! 96kbps/8= 12KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Dziwne, bo to wygląda tak jakbyś miał jedno pasmo dzielone na wysyłanie i odbieranie danych - właśnie 96 kbps. Jeśli rzeczywiście tak jest, to w ustawieniach programu musisz ograniczyć upload. Albo lepiej zmień dostawcę Internetu, bo to jakaś lipa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...