kruswa Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Posiadam tę kartę od nowości ( około 5- 6 lat ) i oprogramowanie dołączone do niej jest na dzień dzisiejszy przestarzałe. Między innymi program Playcenter jest w wersji 1.00 dla systemów Win 95/ 98. Pracuję na sys Win Me i XP. Przeszukałem net odnośnie oprogramowania i nie znalazłem pełnej wersji. Upgrade czy update pozwala na tę opcję ale dotyczy to wersji od 1.01 wzwyż. Zaznaczam, że nie chodzi o sterowniki. Jeśli zatem ktoś posiada w/w firmware lub ma na to receptę, to proszę o odpowiedź. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ta zaintaluj sobie zmodowane sterowniki Creativa , w dziale oprogramowanie masz temat . Albo sterowniki kx-project . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajvaar Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 sciagnij sterowniki livedrvuni-pack w wersji ang , tam masz zaktualizowane sterowniki, playcentr3.0 itd , dzialaja doskonale pod XP , a mam do ciebie pytanie : znasz moze sposob na uruchomienie centralnego glosnika w tej karcie ? ja nie moge tego zrobic a mam dokladnie ten sam model. tu link do sterow jakbys mial problem ze znalezieniem : http://uk.europe.creative.com/support/down...Name=Windows+XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruswa Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Firmware pod XP znalazłem, nie mam jeszcze do ME. Odnośnie konfiguracji wyjść to tę kwestię przerabiałem parę lat temu. Nie ma problemu wrócić do tematu, jak tylko znajdę to co potrzebuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...