Gubernator Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam pytanie! Mam już od jakiegoś czasu sdi i wydaje mi się to troche wolne :wink: myślałem o przejściu na neostrade ale co czytam coś o tym lub rozmawiam to wszyscy mówią że są tylko problemy... Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ja mam neostrade i wszystko spoko dziala.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jak masz tylko kase i mozliwości techniczne to bierz !!! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jak masz tylko kase i mozliwości techniczne to bierz !!! :roll:A jakie moga byc przeszkody techniczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jak masz tylko kase i mozliwości techniczne to bierz !!! :roll:A jakie moga byc przeszkody techniczne ?Takie ze Neostrada nie jest jeszcze wszedzie dostepna. Np w Sosnowcu jeszcze nie ma. Ale miedzy Neostrada a SDI to zdecydowanie Neostrada (chocbys mial poczekac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jak masz tylko kase i mozliwości techniczne to bierz !!! :roll:A jakie moga byc przeszkody techniczne ?Takie ze Neostrada nie jest jeszcze wszedzie dostepna. Np w Sosnowcu jeszcze nie ma. Ale miedzy Neostrada a SDI to zdecydowanie Neostrada (chocbys mial poczekac)Jezeli ma sdi to dlaczego mialyby byc problemy z neo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A jak to jest z tymi ograniczeniami ściągania??? no wiecie że w ciągu miesiąca można ściągnąć x Mb i wysłać x Mb... bo obiło mi się o uszy że mają to zlikwidować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A jak to jest z tymi ograniczeniami ściągania??? no wiecie że w ciągu miesiąca można ściągnąć x Mb i wysłać x Mb... bo obiło mi się o uszy że mają to zlikwidować.Juz jest zlikwidowane. Zreszta wlaz na stronke tepsy tam jest wszych o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 jak masz tylko kase i mozliwości techniczne to bierz !!! :roll:A jakie moga byc przeszkody techniczne ? Takie ,ze 70% ludnosci nie ma mozliwosci technicznych tpsa-suxxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 NEO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Takie ,ze 70% ludnosci nie ma mozliwosci technicznych tpsa-suxxx. Jakie moga byc przeszkody ? Takie, ze ma je 70% ludzi :) Thx juz wiem o co chodzi :) (hmm ???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Takie ,ze 70% ludnosci nie ma mozliwosci technicznych tpsa-suxxx. Jakie moga byc przeszkody ? Takie, ze ma je 70% ludzi :) Thx juz wiem o co chodzi :) (hmm ???) zapytaj tpsa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 zapytaj tpsa :evil:Kilka faktow. Jak dotychczas, Neostrada jest (oficjalnie, bo "po znajomosci" to zaloza wszedzie) dostepna tylko w kilkunastu duzych miastach. Nie kazdy mieszka w duzym miescie, gdzie sa zwykle takze inni providerzy (tv kablowe, itd.). A w malych miastach tepsiuchy inwestowac nie chca :-( . Ostatnia "inwestycja" tepsiarzy wymaga specjalnego komentarza: otoz wydali oni 10 mln. euro na... polskich inwalidow ruchu, zwanych w niektorych kregach "polska reprezentacja pilki noznej" (nie wiadomo dlaczego, bowiem ci ludzie prawie nie chodza, o bieganiu juz nie wspomne..). Za takie pieniadze mozna bylo postawic kilka tysiecy nowych polek HIS-a w miasteczkach, gdzie ludzie czekaja na ta "laske" juz dwa-trzy lata.. Pieniadze na "pilkarzy" pochodzily.. z abonamentu biedakow, czyli nas, bezwolnych klientow TeleKomuny. Co Wy na to?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 zapytaj tpsa :evil:"..., bo "po znajomosci" to zaloza wszedzie)..." moze rozwin bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ...moze poszukam znajomych w tpsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 moze rozwin bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ...moze poszukam znajomych w tpsa...Czesc A co tutaj rozwijac?.. Zibi, "life is life". Gdybym dwa lata temu nie powiedzial, kto jest moim sasiadem (dyr. okregu - fakt), tobym do dzis pewnie na Hisa czekal.. Magia ta dziala w kazdym kraju o podobnej do naszej gospodarce. Moze to tez byc tzw. bakczysz, obyczaj wschodni - to tez (podobno) pomaga :-) PS. Ostatnio stosuje nowa taktyke, tzw. opeer - tez pomaga. Wlasnie (od dwoch miesiecy) probuja mi wymienic trzeszczaca instalacje. A tuz przed opeerem twierdzili ze "lacze abonenckie to nie nasza sprawa". -- Powodzenia i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Copie, bierz Neo+. Zero limitów, i na razie tylko raz nie działała!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...