thuGG Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ale przecierz z TC korzystaja kierowcy F1, a moze w rFactor to jest zupelnie inna rzecz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Podstawowy blad ! Odrazu trzeba wsio wylaczyc bo sie potem przyzwyczajasz do helpow i bez jest sie trudniej nauczyc ! Pozatym kto slyszal zeby w 79 roku w F1 bylo Traction control ? Narazie gram w F1 2005 CDTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Bardziej mi chodzilo o F1 79 .. Ale w lidze F1 05 lub 06RH na RF a taka zapewne ruszy po skonczeniu ligi F1C na PRS na 99% NIE bedzie TC, Zreszta w CDTP ekstra sie smiga bez TC - duzo latwiej niz w F1C - a to uczy uzywania gazu i przydaje sie potem w kazdym simie np GTR .TC jest dla bab :) hehehe Edytowane 7 Września 2006 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 OMG, odblokowalem sobie samochody. Ferrari to jest kosmos. Heble sa cudowne. Czasy momentalnie sie poprawiaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Czyli spodobała się ? :) Jak tak to się wpisuj na prs po egzemplarz [; Edytowane 9 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Macie jakiś dobry setup na monze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 To ostatnie przydatne tylko podczas pierwszych 5-10 okrazen. W podstawke jezdzilem moze z 2 godz. Zalatw sobie mod CDTP albo demko F1 `79 - od nich dopiero zaczyna sie zabawa. Ja narazie jezdze z wlaczonym TC. Jak opanuje hamowanie to dopiero pozniej bede opanowywal gaz. Witam kupiłeś full wersje czy udało ci się zainstalować tego moda do dema?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Trzeba miec fulla aby grac w mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Trzeba miec fulla aby grac w mody.nie koniecznie ;-), jakie czasy na Monza ?? i jeszcze jedno w GP4 był swietny replay a tu cos nie mogę tego znaleźć hmmm, gdzie sie to schowało?? Edytowane 11 Września 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) 1:21:xxx ? mniejsze ? :P Edytowane 11 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) 1,21?? :-o na stare lata musze sobie kierownice kupować ? (skandal) ;-) 1,36 na klawie ;-( ale tylko po paru qłkach do 1,30 nie dam pewnie rady Edytowane 11 Września 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 1,21?? :-o na stare lata musze sobie kierownice kupować ? (skandal) ;-) 1,36 na klawie ;-( ale tylko po paru qłkach do 1,30 nie dam pewnie rady Też miałem taki dylemat :P Ale powiem Ci że najlepszy zakup do kompa jaki zrobiłem, żadna inna gra nie da Ci tyle radości co dfp/momo + sim ;) Jeśli kochasz 4 kółka, a każdy facet kocha :P. Reszta gier pójdzie w nie pamięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Tak zachwalacie, ze chyba tez sobie gre sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Doszedłem co i jak z replay-em ,poprostu siedzę i podziwiam a to screen z gry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Dobra panowie kolejny mod F1 sezon 2006 się szykuje, jak jeszcze nie słyszeliście :P Od kilku dni głośno. FS One 06 by CoDeX i kilku ludzi, robią go profesjonalni ludzie ;). Wypuścili wersje beta na publikę, link jak zwykle na rfactocentral miłego testowania. Szykuje nam się walka RH06 i FSOne 06!! Linki do topicu o fsone na rscnecie .... sam idę szybko ztestować ;). Podobno wymiot!! :P Opinie są: the best mod for rFactor ever released and it is just beta!! Aha oficjalna strona FSONE modele są cudne!!!!!!!!!!! Edytowane 11 Września 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Rzuc jakis normalny link, dzial download ze strony fsone.us nie dziala, forum tez, a rfactocentral wymaga rejestracji, aby dostac sie do downloadu. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Nie ma linku innego :P Feeling lepszy niż w cdtp, nie ma dźwięków/kokpitów ostrzegam to beta. Ale modele są przecudne... może być piękny mod. c'ya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Na Monzie na defaultowym setupie zszedlem ponizej 1:30. Jechalem Ferrari. Oczywiscie wszystkie helpy z poziomu gry OFF Edytowane 11 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Na Monzie na defaultowym setupie zszedlem ponizej 1:30. Jechalem Ferrari. Oczywiscie wszystkie helpy z poziomu gry OFF na klawie ??> :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Z byka spadl ? :) Ja jezdze tylko i wylacznie na kierownicy. Na klawie to w CMR. Dajcie jakis porzadny konfig do Ferrari na Monze. Zobacze ile warte jest dobre ustawienia bolidu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 I na renówe bo nie moge przejechać szybciej niż 1:24 i mam shitowe prędkości na prostej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 I na renówe bo nie moge przejechać szybciej niż 1:24 i mam shitowe prędkości na prostej :? Jak obnizysz przedni i tylny spojler to pociagniesz nawet do 335 na prostej start/meta. Ale stracisz duzo na zakretach bo ciezko trzymac pelny gaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Mam bdb set na mclarena, koleś zrobił 1:18 TU Na prostej lekko 350 ;) Edytowane 12 Września 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Oczywiscie, ze mozna i 350. Wystarczy w BASIC ustawieniach sobie zrobic. Ale co to za sztuka jak na kazdej szykanie trzeba zwalniac do 50km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Narazie na klawie Monza 1,33,249 (z 3 błędami na torze) troche brakuje do 1,30 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 ROTFL jak mozna taka gre kaleczyc graniem na klawie ? to tak jakby w Q3 grac na samej klawie. Podziwiam za zaciecie ale to nei NFS czy Colin 05 :) i granie na klawie nie oddaje nawet 30% tego co to gra potrafi , przedewszystkim przez to ze trzeba wlaczyc helpy a to cos jak autocelowanie na PS2 :) chociaz jesli to komus sprawia frajde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Frajdę sprawia ale w 30% ;-) narazie nie mam wyjścia,poprostu walczę z klawiaturą , torem i furą kaleczę się goniąc 1,30 na Monzy z ostatniej chwili 1,32,599 Edytowane 13 Września 2006 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Rrobiłem 1:24 na monzie i tak dużo ale miałem set do d*py, teraz mam set od kolesia który robił 1:21 a ja nie moge zrobić lepiej niż 1:27 :lol: ehh te ustawienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Gdzie można kupić tego rFactora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) eee... tutaj ? :blink: Edytowane 13 Września 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...