surix Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Fajnie :) mam dobrą kamerke jak TV ale jest problem z wyświetlaniem gMeter, gForce, Throttle and Brake w ogóle ich nie widać :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Fajnie :) mam dobrą kamerke jak TV ale jest problem z wyświetlaniem gMeter, gForce, Throttle and Brake w ogóle ich nie widać :EProblem jest znany, mam nadzieję, że ktoś znajdzie rozwiązanie. Wszystkie bajery możesz sobie podejrzeć uruchamiając wersję demo rFactor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Jak by ktos chcial popykac w fulla to na http://prs.simracing.pl ciagle jest kilka kluczy do kupienia (cena 100zl) szkoda ze dopiero teraz sie zdecydowalem ja Wy juz pr0 smigacze jestescie ;] ps-jest jakis serek na ktorym mozna by bylo potrenowac bez obawy ze mnie ktos kicknie za lamerska jazde? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ja z rFactora jedynie korzystam do poznania torow na ktorych smiga Kubica :P Wiec niektorzy pr0 nie sa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Znów ma co polecać :) Na rfactorcentral.com jest dostępny nowy mod Trucks Series Racing v1.0 :D czekałem na niego i się nie zawiodłem, mod bdb świetne przeniesienie wszystkiego z Mercedes Benz Truck Racing! spróbujcie wyhamować ten ciężar ze 180Km/h :-P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 jest jakis mod-manager do rfactora? czy podpinac kazdy mod do osobnego profilu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 jest jakis mod-manager do rfactora? czy podpinac kazdy mod do osobnego profilu? http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?I...0Mod%20Launcher http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?I...20Mod%20Manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 tak przeszedł bokiem w topiku a mi sie podoba, w stylu street - subaru vs lancer ;] mam jedno pytanie - co to za trasa ? http://rfactorcentral.com/screenshots/lge/...4_GRAB_0014.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pojawił się w końcu fsone 1.1 :) dla zainteresowanych rfactorcentral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wczoraj oglądałem onboarda z vw caddy, którym kuzyn śmigał po nurbungring. Gra namiętnie w rFactora i trasę zna świetnie. Nawet nieźle mu szło w porównaniu do furek, które tam jeździły.Twierdzi, że odwzorowanie trasy jest idealne. Może w tym roku wrzucimy na lawetę jego wyścigową e30 i pozwiedzamy tor :) bo z caddego ludzie mieli polewkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 da się jakoś odwrócić FF w tej grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 da się jakoś odwrócić FF w tej grze?W ustawieniach przecież możesz zamiast 100% ustawić -100% :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) W ustawieniach przecież możesz zamiast 100% ustawić -100% :blink: dzięki no to ide katować montreal tak dla zajawki przed jutrzejszym wyścigiem Edytowane 9 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Polecam FSONE 1.2, nowe textury opon + załoga w pitach, do tego mappack od nich i jest zaj... mod :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 FSONE 1.2 wygląda całkiem miodnie, szkoda, że to nie seozon 2007... ale bez przesady. Jest do tego jakaś ładna paczka ze wszystkimi torami F1, oczywiście maksymalnie dopracowanymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jest na www.hotgirlsf*ckwithgoatsdogsandpiggsanalinvasion.de :mad: :mad: dżyzas. 100x trzeba pisać że wszystkie mody, trasy wszystkie dodatki są na rfactorcentral.com !!!! + rscnet.org. Na PRS też zawsze można zajrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Ja dokładnie znam stronę rfactorcentral.com, miałem na myśli osobiste doznania kogoś z forum z jakąś konkretną paczką torów F1. Nie chcę ściągać wszystkiego co znajdę i dobrze wygląda, liczę na testy i doświadczenie innych userów... w końcu to forum. P.S. Widać, że dla Ciebie jest chyba ciut za ciepło. Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Boxster może i jest troche za ciepło + praca + egzaminy... :) ale jak jesteś tak dobrze zaznajomiony to powinieneś wiedzieć, że ni ma takowych paczek! Wchodzisz na rfactorcentral->Tracks i masz podział na kategorie... Szukasz danej trasy która Cię interesuje i masz takie coś jak komentarze no i system RATE (czyli ocen). Tam wchodzą sami fani SIMRACINGU więc opinie są praktycznie wszystkie rzetelne, więc rating mówi za siebie. Ponadto możesz wejść na rscnet.org/PRS i tam też przejrzeć opinie o danej trasie itd. Paczki to jedynie możesz znaleźć jeśli są trasy konwertowane z GTL/GTR2 do rF'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Polecam świetne tekstury do rFactor, gra naprawdę zyskuje: dla torów: http://sln.rscsites.org/ niebo: http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?I...%20Hour%20Skies :) EDIT: jeszcze jeden dobry link - różne dodatki, w tym tory, które z różnych względów ;) nie mogą się pojawić na rscnet ani rfactorcentral (np. macau): http://www.skro.de EDIT: Kolejny,nowy link (torrenty!): http://www.racesimtracker.com/ Edytowane 1 Lipca 2007 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 a ja polecę corvette genialny mod ulicznej C6 http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Corvette%20C6 graficznie miód, fizyka podobna do BMW m3 street świetne przyspieszenie i beznadziejne hamulce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Gdyby ktoś chciał kupic oryginalną grę to zapraszam : http://prs.simracing.pl/forum/f70/zakup-rf...ta-edycja-4087/ cena wyniesie koło 90-100 pln. Bez zadnej sciemy i ryzyka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 możecie polecić jakąś kręta trase z małą ilością prostych żeby pośmigac w evo i subaru ? (tylko nie macau/monaco najlepiej coś z dużą ilością miejsca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Cadewall Park ? :) btw kocham tą trasę :D Jeszcze może być Knutstorp czy Mondello Park... W sumie wszystko co jest u nas w lidze etcc... zajrzyj na prs :). Edytowane 5 Lipca 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) jak wam się udało ściągnąć fixed rfm do vetki - chetnie przyjmę na meila => forest na nowanet.pl edit napisałem niemiłego meila na love@megaupload.. i .. poprosiłem o przesłanie baj meil się zdziwiłem jak po 3h na meilu znalazłem plik i serdeczne pozdrowienia heh ;) -> rfm do vetki -> http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=...162642301697760 Edytowane 6 Lipca 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 a nie wiecie, czemu czasami jest tak, że dodaje gazu i samochod utrzymuje mimo wszystko ta sama predkosc albo nawet zwalnia? Ostatnio rozkminiłem, że jak puszcze na chwile gaz i przyciśne to idzie z powrotem jak burza, no ale dziwi mnie to noo czemu sie tak dzieje.. :> (ctdp2005) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A weź sobie ustaw coś takiego fajnego jak SPEED LIMITER... Pod koniec pitów naciśnij to.... Tylko żebyś nie zemdlał:-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Od dłuższego czasu jeździłem na offline, dziś chciałem trochę pośmigać online ale lipa :-| w ogóle nie pokazuje serwerów, sprawdzałem czy firewall nie blokuje, robiłem nowy profil, od nowa ustawiałem połączenie w rfactor ale nic nie pomogło, może ktoś miał podobny problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 A weź sobie ustaw coś takiego fajnego jak SPEED LIMITER... Pod koniec pitów naciśnij to.... Tylko żebyś nie zemdlał:-) . no super chłopak jesteś, ale pomyśl, jak puszcze gaz i dodam go z powrotem to już idzie normalnie, czy tak też się wyłącza speed limiter? chyba nie.. chodzi o to, że czasami na prostej, jade na 6, mam na liczniku 285, samochód zamiast przyspieszać jedzie 285-284 a w pewnym momencie, gdy już szykuje się do zmiany na 7 samochód zaczyna zwalniać, np. do około 270km/h. Jak już wcześniej mówiłem, puszczenie na pół sekundy gazu i wciśnięcie go z powrotem likwiduje problem, no ale w każdym bądź razie problem jest i chciałem zapytać czy u innych też występuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 mlodass nic nie rozumiem co Ty piszesz :D :lol: hehehe o czym Ty piszesz ? :lol: . Może chodzi Ci o przełożenia biegów ? przeciez to normalne jak puścisz gaz a później wciśniesz to szybciej znowu prędkość wzrasta :lol: bo o to eureka właśnie 'hamowałeś silnikiem" :lol: a że na 6 max osiągasz 285 to wina setupu i przełożenia biegów :lol: Naprawdę komicznie czy ta się Twój post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 mlodass jaka masz kiere?? Moze masz problemy z jej prawidlowym dzialaniem(potencjometry) i stad masz problemy z zakresem gazu vide z przyspieszaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...