surix Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ta tylko jest jedna wersja Istanbul Park, robie tam 1.28.xxx ale ISI BMW 07 + wszystkie helpy wyłączone oprócz sprzęgła i jest ciężko, FSONE jest troche łatwiejszy, mam takie wrażenie chociaż nie chciało mi się setupu zmieniać więc może dlatego jest łatwiej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam, ktoś kto sieci w temacie pewnie wie kto sprzedaje w PL tą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam, ktoś kto sieci w temacie pewnie wie kto sprzedaje w PL tą grę. na prs.simracing.pl co jakis czas sa organizowane akcje zakupu rF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 witam, ktoś kto sieci w temacie pewnie wie kto sprzedaje w PL tą grę.w PL można tą grę kupić tutaj http://www.rfactor.net/index.php?page=buyonline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nordschleife 2007 Version 2.0 released :D download: http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?I...schleife%202007 dyskusja: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=296878 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 I zapomniałeś dodać, że wyszło w końcu PPC2007 w połączeniu dają masę frajdy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Ja czekam najbardziej na FSONE 07. Poniżej jest video z efektem deszczu i nowymi teksturami ;) http://www.youtube.com/watch?v=LGV83UaIQYs Ten też jest fajny ale to już chyba nei fsone: Edytowane 1 Września 2007 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamee Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ja czekam najbardziej na FSONE 07. Poniżej jest video z efektem deszczu i nowymi teksturami ;) http://www.youtube.com/watch?v=LGV83UaIQYs Ten też jest fajny ale to już chyba nei fsone: Ten drugi link to '2007 Sauber BMW F1 1.0' od CTDP robione dla ISI, ale deszczu tam nie ma. http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?I...uber%20BMW%20F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ten deszcz to jest wogole sciema !!! silnik rF nie ma mozliwosci dodania deszczu :) Ma on byc dopiero w rF 2 czy tez czym co bedzie po rF .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Jak się okazało, że F1 Sauber 07 był robiony przez CTDP, to myślę, że teraz CTDP nie będzie miało konkurencji ;) mieli zapewne dostęp do danych/parametrów od strony sponsorów saubera czyli intela. Także wydaje mi się, że ich fizyka będzie najbardziej zbliżona do rzeczywistości, co potwierdza właśnie ten oficjalny dodatek sabuer 07, gdzie fizyka zwłaszcza opon jest najlepsza ze wszystkich modów F1 jaki wyszły pod rfactora. Trzeba czekać na sezon 2006 od nich. Co do deszczu, to tak jak pisze Sewer. Team od fsone, pewnie dorobi odpowiednie teksturki drogi, doda do niej powierzchnie gładką, żeby odbijało się światło, do tego jakieś sprite'y aby z pod kół wydawało się że leci woda, no i fizyke odpowiednio zmodyfikuje.... aby było złudzenie, że jedziemy w deszczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 ojejku, wiedz, ze w FSONE 2006, w najnowszym patchu (bodajze 1.52) dodana jest własnie fizyka opon z F1 Sauber 07, takze mozna spoko jezdzic w FSONE, a ja tez czekam na wersje CTDP, choc najbardziej chyba nie moge doczekac sie modów F1 z wczesnych lat 90tych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Wiem, że jest :lol: sam o tym pisałem ;). Edytowane 3 Września 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Gra w ktos moda GP 79? Istnieje jakas liga z tym modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 simracing.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam Jak przedstawia sie sprawa z rFactor? Czy na moim sprzecie pogram naprawde plynnie w ta gre z dodatkiem F1? Jak prezentuja sie wymagania gry po dodaniu najnowszych patchow, nie wiem czy jest sens wydawania 100zl na to. Jak z prezentuje sie poziom komputerowego przeciwnika? Jest jakies aktualizowane demo, ktore pozwala sprawdzic jak sie gra, wymagania itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Sciagnij sobie z http://www.rfactor.net demko i sprawdz, w demku jest mod BMW F1 06, wiec bedziesz miał pogląd na wydajność. Moge ci powiedziec, ze plynnosc tez zalezy od modów i torów, ale generalnie gra nie ma jakis super wymagan, poza tym mozna zjechac z detalami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Witam Jak przedstawia sie sprawa z rFactor? Czy na moim sprzecie pogram naprawde plynnie w ta gre z dodatkiem F1? Jak prezentuja sie wymagania gry po dodaniu najnowszych patchow, nie wiem czy jest sens wydawania 100zl na to. Jak z prezentuje sie poziom komputerowego przeciwnika? Jest jakies aktualizowane demo, ktore pozwala sprawdzic jak sie gra, wymagania itp? Na moim sprzęcie jest to zazwyczaj high/medium więc Ty też nie powinieneś mieć problemów. Warto przetestować to demko. Będziesz miał lepszy obraz niż gdybyśmy Ci napisali. Engine jest bardzo elastyczny i zdecydowanie wszystko lepiej chodzi w rFactor niż GTR2 pod względem płynności. Gierka jest warta polecenia. Edytowane 6 Września 2007 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Dziekuje, zapoznam sie z demem :) Pozniej moze spotkamy sie na torach gdzies online? :) A jak z komputerowym przeciwnikiem? Jest inteligentny czy podobnie jak w F1 Challenge? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Szczerze to nie jezdze z komputerowym przeciwnikiem, bo raczej mam niemiłe wspomnienia z tym zwiazane, w rFactor, to w zaleznosci od moda, moze byc dobrze, moze byc tragicznie, ze nie da sie z nimi jezdzic. Całkiem dobry komputerowy przeciwnik jest w GTL, GTR 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Szukałem E30 do rFactora ale nie znalazłem tutaj na fotce jakieś widać ale też go nie moge dorwać http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=BMW%20M3%20Cup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Panowie, macie może namiary na tor Fuji do rFactora? Trochę bym chciał się zapoznać z tym torem przed nadchodzącym GP F1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Panowie, macie może namiary na tor Fuji do rFactora? Trochę bym chciał się zapoznać z tym torem przed nadchodzącym GP F1 ;) http://www.skro.de/index.php?option=com_re...einfo&id=63 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Wiecie moze czy rFactor bedzie latal pod linuksem przez cedege ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Nie mam pojęcia... Po co Ci emulować dx'a pod liunxem ? nie możesz mieć dwóch systemów ? windy do gier ? BTW. winex emuluje chyba prawie wszystko. Zresztą nie wiem czy do emulowania dx'a i tak nie trzeba mieć windy zainstalowanej... przynajmniej kiedyś tak było w przypadku winex (kiedyś jak to dopiero powstało to się bawiłem, wtedy tak było, bo potrzebne są dll'e z dx'a i przy konfiguracji tego też trzeba było podać chyba ścieżki do windy nie pamiętam). Zaznaczam, że nie wiem jak jest dzisiaj, ale dla mnie nie ma sensu emulować czegokolwiek związanego z windowsem pod linuxem :| To jest profanacja linuxa. Edytowane 18 Września 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 http://www.skro.de/index.php?option=com_re...einfo&id=63 B-) Dziękuję, już ściągam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Jak by to powiedziec.. Chcialbym byc choc troche legalny ;) . Cedega chyba nie potrzebuje zadnych dodatkowych bajerow. Po prostu jest i tyle - to wystarcza. Przynajmniej tak mysle.. Edytowane 18 Września 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matias Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 http://liga-f1.net/sls/ - polecam zgłosić sie do ligi obecnie gramy w rFactor + FSONE06 + Skin Pack 2007, brakuje nam paru kierowców. Bolidy nie różnią się osiągami, a więc nie ma znaczenia czym sie jeździ. GP jeździmy regularnie co tydzień i często wieczorkiem jeździmy po pare osób, dodatkowo jest team speak i ogólnie fajnie sie jeździ. Podstawowom zasadą początkującego gracza, który dołącza do ligi nie są czasy, a rozwaga czyli to czy potrafi utrzymac sie w odpowiedniej lini na torze i nie obijanie się o przeciwnika ;P. Polecam rejestrowanie sie na forum ligi. Aha nie jestem jej adminem ;P. Dzisiaj pierwsze szansy na dostanie licencji na forum pisze co dokładnie trzeba mieć, aby grać z nami. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) No to moje prośby do wszechmogącego zostały w końcu wysłuchane: http://cenega.pl/gra_opis.php?ID=3185 Nice! :-D P.S. Czy ktoś jest w temacie jaki mod został użyty w trailerze Cenegi - swoją drogą bardzo polecam looknąć. P.S.2 Szkoda, że na okładkę trafił Nick i to jeszcze ze starym ze starym bolidem... Edytowane 13 Listopada 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Hehe , na Labie i Simracingu temat jest juz od paru dni. Tez sie ciesze. Z Cenega wspolpracuja ludzie z Simracing.PL - kompatybilnos z modami zachowana :) Edytowane 13 Listopada 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 czekac az sie pokaze w MM w promo i biegiem marsz :) licze tylko, ze nie bedzie takich jaj jak byly z trymedia, ze 3 reinstalki a pozniej blagalne prosby o nastepne klucze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...