Gość Firekage Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 czekac az sie pokaze w MM w promo i biegiem marsz :) licze tylko, ze nie bedzie takich jaj jak byly z trymedia, ze 3 reinstalki a pozniej blagalne prosby o nastepne klucze :DHehe , na bank Maxyma mozna bylob podpytac , ale nie powie :D Tez sie tego boje , jedyne co mnie trzyma przed formatem to wlasnie to :D Winda po 2 latach i 4 mobasach :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 no dobra... stalem sie posiadaczem rfactora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja mam pytanie odnośnie tego klucza w wersji od Cenegi, bo kiedyś chyba był taki problem że po kilku instalacjach już klucz nie wchodził a jak jest z tą wersją? czy coś takiego się dzieje i czy można bez problemów śmigać na necie bo nie ukrywam cena rfactora zachęcająca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Wedlug ludzi posiadajacych i bedacych na Simracing.PL wersja pudelkowa nie wymaga rejestracji u Trymedii. Nie ma tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) W pudelku zadnego klucza nie ma :) gre kupilem wczoraj :) (tzw: jest ale tylko zeby sobie nabic gre na gracz.pl) Mozecie polecic jakies ciekawe mody i trasy? na rfactor central jest tyle tego ze mi zycia nie starczy by sprawdzic wszystkie po kolei ;) Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Najlepsze : -F1-79 oraz F1-79 mod 2.0 -CDTP F1 -FIA GT ale po modyfikacjach Simracing.PL > u nich dostaniesz cala paczke -F3 Euroseries -ETCC -Caterham -PCC > Porsche Cup Car -BWM Sauber , to sie chyba zwie F1 07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 a najlepiej http://prs.simracing.pl/forum/f70/rf-polecane-mody-1748/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Wedlug ludzi posiadajacych i bedacych na Simracing.PL wersja pudelkowa nie wymaga rejestracji u Trymedii. Nie ma tego problemu.:D W końcu sprawie sobie org. i pogram na necie bo cały czas single i trening to sie przejada... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 :D W końcu sprawie sobie org. i pogram na necie bo cały czas single i trening to sie przejada... :-PRozumiem , ze posiadasz kiere :D Swego czasu jeden ziomek probowal na Simracingu w GTR2 , ale to widac od razu gdy ktos jezdzi na klawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jako fan symulatorów bez kiery nie podchodzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Rozumiem , ze posiadasz kiere :D Swego czasu jeden ziomek probowal na Simracingu w GTR2 , ale to widac od razu gdy ktos jezdzi na klawie... pogadaj z miazga ^^ on cos o tym wie.. i na dodatek krecil naprawde dobre czasy na myszce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 pogadaj z miazga ^^ on cos o tym wie.. i na dodatek krecil naprawde dobre czasy na myszce :)No nie przecze , ale tamten zawodnik powodowal destrukcje :D na torze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 RaceX z aktualizacjami jest bardzo fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) ja pierdziu... z rfcentral zassalem 4.8 gb dodatkow :P teraz zasysam racex... polecacie jeszcze cos czego nie ma na rfcentral?:P jeszcze jedno.... poleci ktos mody i autka/trasy w stylu wrc?:) Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Generalnie auta to Subaru Impreza oraz Lancer Evo... Trasy offroadowe sa w dziale dirt tracks bodajze. Jesli nie chcesz palowac sie z limitem na rFactor Central to wejdz na skryo rfactor: http://www.skro.de/ Tutaj bez limitow masz to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakyo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam. Z tego co sie orientuje niektorzu graja na myszce :) Jak na nia przelaczyc? Niestety nie mam kierownicy ale za to dobra myszke a zawsze to wieksza frajda niz na klawiaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 w rfactora na myszce? a da sie tak?:) w gtr2 i lfs owszem... ale w rfactor nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakyo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Gdzies czytalem ze jakis koles wykreca dobre czasy a jezdzi na myszce. Dobrze by bylo gdyby szlo bo na klawiaturze gra strasznie traci na grywalnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 a najlepiej grac na kierownicy.. ja swojego logitech kupilem za 100 zl i nie zaluje.. wykatowany ostro. Teoretycznie byl uzywany... a w praktyce nowy hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 raceX daje radę ;] pojeździłem M3 - bardzo dobry porcik,, pojeździłem wyścigowymi i mieszane odczucia ;] za dużo gripa,, jest łatwo,, o ile pamiętasz gdzie będzie zakret i hamujsz tam gdzie trzeba to prowadzenie tych bolidów nie nastręcza problemów ;) jeszcze alfa 75 jako tako, ale i e30 i wszystko nowe z alfą i seatem na czele klei się tak że ciężko wpaść w poślizg jak się chce ;] są jeszcze jakieś fajne mody których nie znajde na rfcentral ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakyo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Z ta myszka nie jest za ciekawie ;p Zostaje mi klawa. A jaki jest najszybszy tor, ktory mozna zassac z rfactorcentral? Chcialbym przetestowac Vmax samochodow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Najlepszy pod każdym względem oraz z najdluższą prostą to Nordschleife (tourist, vln lub 24h) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 najlepszy pod każdym względem :) dobrze powiedziane :) nie wytrzymam dnia żeby sobie chociaż jednego wyścigu nie przejechać ehh :) wersja 2007 ofkorz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 no coz.. nie moge sie z tym nie zgodzic... zreszta tor przejechany przeze mnie setki razy w gtr2 :) chodz sa roznice na tej trasie w gtr2 i rfactor.. niewielkie ale sa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 GTR2 ma kilka wersji tego toru. Stad pewnie roznice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Kupiłem z kumplem tą grę. Jest szansa na utworzenie własnego serwera (jest taka opcja ale druga strona nie może go znaleźć) czy tylko gra na publikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jak najbardziej - mozesz postawic dedyka lub normalnie w grze dac create. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Możesz też zajrzeć do nas na Ts PPc Team:-) Poza Tdu upalamy także w rF troszeczkę. Polecam mody - RaceX 1.2, Megane Trophy, Lamborghini Gallardo. Najwięcej znajdziesz na rfactorcentral.com Jest też fajny zestaw tras - Dennis best tracks - ponad 3 gb:-) My jeździmy na hamachi jakoś tak z przyzwyczajenia i nie ma problemu z lagami itd. Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Możesz też zajrzeć do nas na Ts PPc Team:-) Poza Tdu upalamy także w rF troszeczkę.Może poprawie ... tdu w ogóle nie odpalamy, a rFactor to prawie codziennie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 ok, zbierzemy się z Wormem z tego forum i dołączymy. Jakie mody są obowiązkowe, żeby później nie było skuchy że czegoś nie mamy. Czy wszystko to co jest wymienione na kilku ostatnich stronach? ps. Jak macie ustawione kierownice bo mi jakoś dziwnie się jeździ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...